Crusader Kings II Ücretsiz Oldu!

Crusader Kings II'yi ücretsiz edinme şansını kaçırmayın!

Crusader Kings II

En sevilen strateji oyunlarından bir tanesi olan Crusader Kings II, Steam üzerinde bir süreliğine ücretsiz oldu. Oyunu iki günlük süreç içinde hesaplarına ekleyen oyuncuların, ücretsiz olarak oyunu oynayabilecekleri açıklandı.

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve çatı şirketi Paradox Interactive tarafından yayınlanan strateji oyunu Crusader Kings II, 4K denilen türün içine dâhil olmasının yanı sıra çeşitli rol yapma ögeleri içeriyordu. 1066 yılında başlayan ve İstanbul’un fethi 1453’e kadar oynanabilen oyunda, oyuncular dünyanın çeşitli noktalarında kurulan krallıkları yönetebiliyor ve onları daha güçlü hale getirmek için çaba sarf ediyorlardı.

Crusader Kings II Ücretsiz İndirme

  • Steam uygulamasını indirin.
  • Uygulamaya giriş yapıp Crusader Kings II sayfasını ziyaret edin.
  • Oyunu Yükle butonuna basın.

Crusader Kings II Fiyatı

  • Steam: Ücretsiz
  • PlayStore: Ücretsiz

Valve, Steam Greenlight'ı Steam Direct ile Değiştiriyor
OYUN

Valve, Steam Greenlight'ı Steam Direct ile Değiştiriyor

Steam oyun platformunun sahibi olan Valve, uzun bir süredir kullanılmakta olan Steam Greenlight sistemini bahar aylarında Steam Direct adını verdiği yeni bir sistemle değiştireceğini duyurdu.

2010 yılında geliştirilmeye başlanan ve 2012 yılında bilgisayarlar için piyasaya sürülen Crusader Kings II, çıkışının üzerinden geçen altı yıllık süreç içerisinde ondan fazla DLC paketiyle geliştirilmiş ve bambaşka bir oyun haline getirilmişti.

İçerisinde barındırdığı rol yapma ögeleriyle diğer strateji oyunlarından ayrılan ve size gerçek bir krallık yönetme deneyimi yaşatabilen Crusader Kings II, bugün itibarıyla Steam üzerinde ücretsiz oldu. Kampanyanın sadece iki gün süreceğini söyleyen Paradox, iki günlük süreç içerisinde oyunu Steam hesaplarına ekleyen oyuncuların, bundan sonra Crusader Kings’i ücretsiz olarak oynayabileceklerini açıkladı.

Oyunu ücretsiz almak için ise Crusader Kings II sayfasını ziyaret edebilir ve “Oyunu Yükle” tuşuna basmak suretiyle kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Steam'de En Çok Oynanan Oyunlar ve En Çok Satanlar - Kasım 2022
OYUN

Steam'de En Çok Oynanan Oyunlar ve En Çok Satanlar - Kasım 2022

Dünya üzerinde en çok oyun satan ve oyun platformları arasında liderliğini koruyan Steam'de en çok satan oyunlar listesi belli oldu.

Steam İndirme Hızı Nasıl Arttırılır?
NASIL YAPILIR

Steam İndirme Hızı Nasıl Arttırılır?

Dünyanın en popüler oyun kütüphanelerinden biri olan Steam, binlerce oyunu bir arada içerirken aynı zamanda farklı oyun motorlarını da içermektedir.

YORUMLAR