Steam, Haftanın En Çok Satan Oyunlarını Açıkladı!

Steam'in haftanın en çok satanlar listesi belli oldu. Peki, geçtiğimiz hafta içerisinde en fazla hangi oyunlar satıldı? İşte paylaşılan listenin detayları!

Steam Haftanın En Çok Satan Oyunları (13-20 Şubat)

Steam'de haftanın en çok satan oyunları belli oldu. SteamDB tarafından paylaşılan listeye göre Helldivers 2 geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu oldu. Peki, 5-12 Mart 2024 tarihleri arasını kapsayan listede hangi oyunlar yer almayı başardı?

Dünyanın en popüler dijital oyun platformlarından biri olan Steam'e her hafta binlerce oyun çıkışını gerçekleştirirken, binlercesi de yeni satışlar gerçekleştiriyor. Haftanın en çok satan oyunları listesini yayımlayan Steam'in veritabanı platformu SteamDB, geçtiğimiz haftanın en çok satanları listesini gözler önüne serdi.

SteamDB tarafından paylaşılan listede Counter-Strike: 2, Apex Legends, Destiny 2 PUBG: Battlegrounds ve Lost Ark gibi yapımlar da bulunuyor fakat bunlar oynaması ücretsiz olduğundan ötürü listede yer vermedik.

Steam'de En Çok Satan Oyunlar Hangileri?

  Oyun Geliştirici Çıkış Tarihi
1. Helldivers 2 Arrowhead Game Studios 8 Şubat 2024
2.

Dragon's Dogma 2

CAPCOM 22 Mart 2024
3. Last Epoch Eleventh Hour Games 21 Şubat 2024
4. Forza Horizon 5 Playground Games 9 Kasım 2021
5. Supermarket Simulator Nokta Games 20 Şubat 2024
6. Crusader Kings III Paradox Development Studio 1 Eylül 2020
7. Call of Duty Sledgehammer Games 28 Ekim 2022
8. Baldur's Gate 3 Larian Studios 3 Ağustos 2023
9. Elden Ring FromSoftware Inc. 24 Şubat 2022
10. Monster Hunter: World CAPCOM 9 Ağustos 2018

Helldivers 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Helldivers 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Helldivers 2 sistem gereksinimleri, Arrowhead Game Studios AB tarafından geliştirilen aksiyon TPS oyununu PC üzerinden oynamak isteyen kişiler için büyük bir öneme sahiptir çünkü bilgisayardaki donanım, oyunun gereksinimleri karşılamazsa kasma ve donma problemleri ortaya çıkar.

SteamDB'nin paylaştığı listeye göre 5-12 Mart​​ 2024 tarihleri arasında en fazla satan yapım Helldivers 2 oldu. Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen aksiyon TPS oyunu büyük beğeni topladı. Popülerliğini devam ettiren Dragon's Dogma 2 ise listenin ikinci sırasında konumlandı.

Listede ayrıca en iyi RPG oyunları arasında bulunan Baldur's Gate 3, Crusader Kings III, Supermarket Simulator ve Elden Ring dahil olmak üzere pek çok kaliteli yapım mevcut.

PUBG’ye Yeni Güncellemeler Geliyor: Oyuncular Yeni Deneyimler Yaşayacak!
OYUN

PUBG’ye Yeni Güncellemeler Geliyor: Oyuncular Yeni Deneyimler Yaşayacak!

Önümüzdeki yıl boyunca PUBG, bir dizi yeni özellikle güncellenecek.  Altı yıl önce piyasaya sürülmüş olmasına rağmen Steam üzerinden PC'de hala en çok oynanan oyunlardan biri olan Battle Royale, birçok özellikle güncellenecek.

Peki siz bu hafta Steam'den yeni bir oyun aldınız mı? Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR