Days Gone, 2019'un En İyi Çıkış Yapan Oyunu Oldu

Days Gone, 2019 yılının en iyi çıkışlarından bir tanesini yaptı.

days gone 1

PlayStation’a özel olarak geliştirilen Days Gone, 2019 yılının en iyi çıkışlarından bir tanesini yaptı. Birleşik Krallık bölgesi için yayınlanan satış raporları sonrasında Days Gone liste başına otururken, oyunun birçok rakibini geride bıraktı.

Sony’nin PlayStation 4’e özel olarak geliştirdiği Days Gone, çıktığı ilk gün karışık inceleme puanları almıştı. Oyunu çok beğenenler bulunduğu gibi eleştiren yayın mecraları da olmuştu. Buna rağmen oyun oldukça başarılı bir çıkış yaptı.

Chart-Track isimli kuruluş, geçtiğimiz hafta Birleşik Krallık bölgesinde en çok satan oyunların listesini yayınladı. En çok satan oyun Days Gone olurken, onu benzer zamanlarda çıkan Mortal Kombat 11 oldu. Üçüncü sırada çok uzun sıradır listede kendine yer bulan FIFA 19 geldi.

Days Gone, ilk haftaki satış rakamları ile 2019 yılında en iyi çıkış yapan oyun oldu. 2019 yılında piyasaya sürülen birçok oyunu geride bırakan yapım, buna rağmen diğer PS4’e özel oyunlar God of War ve Marvel’s Spider-Man’in arkasında kaldı. Geçen hafta en çok satılan oyunlar ise aşağıdaki gibi sıralandı.

  1. Days Gone
  2. Mortal Kombat 11
  3. FIFA 19
  4. Red Dead Redemption 2
  5. The Division 2
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Sekiro: Shadows Die Twice
  8. Forza Horizon 4
  9. New Super Mario Bros. U Deluxe
  10. World War Z

Days Gone'dan Bir Saatlik Oynanış Videosu
OYUN

Days Gone'dan Bir Saatlik Oynanış Videosu

E3 2016 oyun fuarında ortaya çıkan ve PS4'e özel olarak geliştirilen Days Gone'dan yeni bir oynanış videosu geldi.

Days Gone Dünyasına Yakından Bakalım
OYUN

Days Gone Dünyasına Yakından Bakalım

PlayStation 4 platformuna özel olarak geliştirilen bir diğer oyun olan Days Gone, önümüzdeki Cuma günü satışa sunulacak.

Days Gone Fotoğraf Moduyla Gelecek
OYUN

Days Gone Fotoğraf Moduyla Gelecek

Fotoğraf modu yavaş yavaş oyunlarda bir standart haline gelmeye başlıyor. Son dönemde çıkan bütün büyük yapımların genelinde bu moda rastlamak mümkün oluyor.

YORUMLAR