Exxen ve Exxenspor Üyelik Ücretlerine Zam Geldi!

Exxen ve Exxenspor üyelik ücretleri için zam kararı alındı. Peki, yerli dijital yayın platformuna abone olmak için ne kadar ödemek gerekecek? İşte detaylar!

Gibi, Konuşanlar ve Leyla ile Mecnun gibi diziler sayesinde kendisinden söz ettiren Exxen, her geçen gün daha fazla üye kazanmaya devam ediyor fakat bugün gelen yeni bir haber Exxen kullanıcılarını üzebilir. Exxen ve Exxenspor üyelik ücretlerine zam geldi. Yeni fiyatların 21 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

Exxen ve Exxenspor Yeni Üyelik Ücretleri

  Aylık Yıllık / Sezonluk
Reklamlı Exxen Aboneliği 84,50 TL 70,40 TL x 12 ay
Reklamsız Exxen Aboneliği 116,90 TL 97,40 TL x 12 ay
Reklamlı ExxenSpor Aboneliği 188,50 TL 157 TL x 12 ay 
Reklamsız ExxenSpor Aboneliği 220,90 TL 184 TL x 12 ay

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformu aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi gibi spor organizasyonlarının yayın haklarını da elinde bulunduruyordu. Spor müsabakalarını takip edebilmek için ise ekstra olarak ExxenSpor üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Exxen'in diğer dijital platformların aksine farklı abonelik seçenekleri bulunuyor. Bunlardan en çok dikkat çekeni Netflix gibi platformlarda rastlamadığımız reklamlı abonelik sistemi. Reklamsız aboneliğe kıyasla daha ucuz olan bu üyelikte Exxen üzerinde izlediğiniz dizi, film veya spor etkinliklerinin arasına reklam giriyor.

Exxen'in ayrıca normal üyelik dışında ayrı bir hizmet olarak sunduğu spor müsabakalarını izlemek için ExxenSpor üyeliğine sahip olmanız gerekiyor. Haliyle bu üyelik yanında ekstra bir ücret getiriyor.

Netflix, Exxen, Steam ve BluTV İndirimli Nasıl Kullanılır?
İNTERNET

Netflix, Exxen, Steam ve BluTV İndirimli Nasıl Kullanılır?

Dijital platformların abonelik ücretlerinin artmasıyla beraber çoğu kişi Netflix, Exxen, Steam ve BluTV indirimli kullanma yolları neler sorusunun yanıtını merak ediyor.

Reklamlı abonelik planının aylık ücreti 64,90 TL'den 84,50 TL'ye yükseldi. Aynı abonelik planının yıllık aboneliği ise 54 TL'den 70,40 TL'ye çıktı. Reklamsız abonelik planının aylık ücreti 89,90 TL'den 116,90 TL'ye, yıllık ücreti ise 74,90 TL'den 97,40 TL'ye yükseldi.

Exxen Üyelik İptali Nasıl Yapılır? Hızlı ve Kolay Çözüm!
NASIL YAPILIR

Exxen Üyelik İptali Nasıl Yapılır? Hızlı ve Kolay Çözüm!

Dijital yayın hizmeti Exxen, üyelik iptali işleminin çok kolay bir şekilde yapılabilmesine imkân tanıyor. Bu sayede kullanıcılar istediği zaman aboneliğini iptal edebiliyor.

Exxen ve Exxenspor'a gelen yeni zam hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR