Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition Kutusuyla Dikkat Çekiyor

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S23 Ultra için ürettiği özel sürüm Galaxy S23 Ultra BMW M Edition satışa sunuldu. İşte özel sürümün kutusunun detayları!

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition Kutusuyla Dikkat Çekiyor

Samsung'un son amiral gemisi telefonu Samsung Galaxy S23 Ultra'nın özel bir sürümü olan Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, Güney Kore pazarına özel olarak sunuldu.

Özel sürüm, BMW M3 E30'un merkezine yerleştirilmiş ve BMW temalı bir kılıf, anahtarlık ve birçok amblem içeriyor. Ayrıca ürünle birlikte BMW markalı bir hava kompresörü, bardak tutucu, kablosuz şarj cihazı, analog saat, fotoğraf kitabı ve poster de sunuluyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition Kutusu

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, normal S23 Ultra ile aynı donanıma sahip olmasına rağmen özel bir kutu ile birlikte geliyor. Ana kutu, eski efsane M3'ün ön ve arka bölümlerinden esinlenerek tasarlanmış ve Samsung, bu kutu açma deneyimini özel hâle getirerek bir ilki gerçekleştiriyor.

Peki siz Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition kutusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Samsung'dan Dev Kampanya: Premium TV'lerden Alana Galaxy S23 Serisi Hediye!
TEKNOLOJİ

Samsung'dan Dev Kampanya: Premium TV'lerden Alana Galaxy S23 Serisi Hediye!

Samsung, 28 Mart - 18 Nisan tarihleri arasındaki kampanya kapsamında, premium segment TV'lerden birini ön sipariş kampanyasıyla satın alanlar için Galaxy akıllı telefon hediyesi sunuyor.

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 Geekbench Puanları Ortaya Çıktı
MOBİL

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 Geekbench Puanları Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 Geekbench puanları gün yüzüne çıktı. Peki, teknoloji devinin yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 Geekbench testinde nasıl bir performans sergiledi? Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 Geekbench Puanları Belli Oldu SM-F946U model numarasına sahip olan Samsung Galaxy Z Fold 5 isimli katlanabilir akıllı telefon modeli tekli çekirdek testinde 2014 puan, çoklu çekirdek testinde ise 5022 puan almayı başardı.

YORUMLAR