Harry Potter Serisinin Tüm Filmleri BluTV'ye Geldi! (Video)

BluTV isimli dijital yayın platformunun içerik kütüphanesine Harry Potter serisi eklendi. Platform üzerinden artık Harry Potter filmleri izlenebiliyor.

Vizyona girdiği dönemde oldukça büyük bir başarının altına imza atan ve popülerliğini yıllardır devam ettiren Harry Potter serisi, BluTV'nin içerik kütüphanesine dahil oldu.

İlk olarak 2015 yılında hizmet vermeye başlayan dijital yayın platformu BluTV, kütüphanesinde yer alan içeriklerin sayısını artırmaya devam ediyor. Platform, YouTube ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı bir video ile popüler film serisinin BluTV'ye eklendiğini duyurdu.

"Hogwarts yolcusu kalmasın" notu ile yayımlanan video 1 dakika 5 saniye uzunluğunda. Eğer söz konusu seriyi henüz izlemediyseniz hemen söz konusu dijital yayın hizmeti üzerinden izlemeye başlayabilirsiniz.

Harry Potter Film Serisi Hangi Sırayla İzlenir?
İNTERNET

Harry Potter Film Serisi Hangi Sırayla İzlenir?

Harry Potter film serisi izleme sırası nedir? Serideki fantastik filmler hangi sırayla izlenmeli? Popüler seriyi ilk kez izleyecekler için rehber hazırladık.

Popüler seri sekiz adet filmden oluşuyor. Hikâyenin tam olarak anlaşılabilmesi için filmlerin belirli bir sıraya göre izlenmesi gerekiyor.

BluTV'de Harry Potter Filmleri Nasıl İzlenir?

Popüler dijital yayın platformu üzerinden Harry Potter filmlerini izleyebilmek için belirli bir ücret karşılığında aylık abonelik satın almanız gerekiyor. Ayrıca Hepsiburada Premium üyeliği de BluTV'deki içeriklerin izlenebilmesini sağlıyor.

Gibi Dizisinin 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Ne Zaman Başlıyor?
Sinema

Gibi Dizisinin 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Ne Zaman Başlıyor?

Popülerliği oldukça yüksek olan Gibi dizisinin 5. sezon fragmanı yayınlandı. Peki, Gibi'nin yeni sezonu ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Harry Potter serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu filmler ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.