House of the Dragon 2. Sezonu İçin Yeni Fragman Paylaşıldı: Çıkış Tarihi Netleşti!

House of the Dragon 2. sezonu için yeni bir fragman paylaşıldı. Peki, Game of Thrones'un öncesini anlatan dizinin yeni sezonu ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Dünya genelinde çok sayıda izleyici tarafından merak içerisinde beklenen House of the Dragon 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Yayımlanan video, Game of Thrones'un spin-off dizisi House of The Dragon'un yeni sezonuna ait bazı sahneleri içeriyor.

İlk fragman geçtiğimiz senenin Aralık ayında gelmişti. Şimdi de dizinin 2. sezonu için yeni bir fragman daha paylaşıldı. 15 saat içinde 3 milyona yakın görüntülenen fragman, dizinin şimdiden milyonlar tarafından büyük bir heyecanla beklendiğini ortaya koyuyor.

House of the Dragon 2. Sezon Yeni Fragmanı

Kısa süre içerisinde dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Game of Thrones'un spin-off dizisi House of the Dragon'un ilk sezonu 2022 yılının ekim ayında sona ermişti. Dizinin yeni sezonu için ikinci fragman yayımlandı.

Max'in resmî YouTube kanalı üzerinden yayımlanan fragman, kısa süre içerisinde yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldı. Öyle ki video, 3 milyona yakın görüntüleme sayısına ulaştı. 92 bin beğeni alan videoya binlerce yorum yapıldı.

Yayımlanan fragmana baktığımızda dizinin yeni sezonunun da çok başarılı bir atmosfere sahip olacağını görüyoruz. En iyi HBO Max dizileri arasında yer alan House of the Dragon için paylaşılan 1 dakika 57 saniye uzunluğundaki ikinci fragmanını ve ilk yayınlanan fragmanı içeriğimizin devamında izleyebilirsiniz.

House of Dragon 2. Sezon 2. Fragmanı

House of Dragon 2. Sezon 1. Fragmanı

House of the Dragon Ne Anlatıyor?

Aksiyon, macera ve dram ögelerine sahip olan yapım, George R. R. Martin'in Fire and Blood (Ateş ve Kan) isimli romanına dayanıyor. Game of Thrones dizisinin 200 yıl öncesini analtan dizi, Targaryen hanedanlığına odaklanıyor.

Dizide Rhaenyra Targaryen karakterini Milly Alcock, Rhaenys Velaryon karakterini Eve Best, Alicent Hightower karakterini Emily Carey, Viserys Targaryen karakterini ise Paddy Considine canlandırıyor. 

Merakla Beklenen Fallout Dizisinin İlk Fragmanı Yayımlandı!
Sinema

Merakla Beklenen Fallout Dizisinin İlk Fragmanı Yayımlandı!

Uzun bir süredir merak içerisinde beklenen Fallout dizisinin fragmanı izleyiciler ile buluştu. Amazon Prime Video'nun yeni dizisi için yayımlanan ilk tanıtım videosu, heyecan seviyesini artırmayı başardı.

Merak içerisinde beklenen House of the Dragon isimli dizinin yeni sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı untumayın.

YORUMLAR