HUAWEI WATCH Ultimate Çok Yakında Türkiye'de Satışa Çıkıyor

Huawei'nin yeni akıllı saati HUAWEI WATCH Ultimate, dayanıklı malzemeleri ve lüks estetiğiyle dikkat çekiyor ve Türkiye'de satışa sunulacak.

HUAWEI WATCH Ultimate Çok Yakında Türkiye'de Satışa Çıkıyor

HUAWEI'nin en yeni akıllı saati HUAWEI WATCH Ultimate, Türkiye'de çok yakında piyasaya çıkacak. Saat, sadece lüks görünümü ve stiliyle değil, aynı zamanda birçok özellik, üst düzey tasarım ve malzemelerle de dikkat çekiyor. Zirkonyum bazlı sıvı metal kasa, Nano-Tech seramik çerçeve ve safir saat kadranı gibi dayanıklı malzemeler, saat kullanıcılarına her türlü açık hava macerasına veya önemli sosyal etkinliklere hazırlamak için lüks estetik ve akıllı özellikler sunuyor.

Üst düzey lüks saatlerde ve hassas cihazlarda bulunan yenilikçi yeni bir malzeme olan zirkonyum bazlı sıvı metal, HUAWEI WATCH Ultimate ile ilk kez akıllı saatlere giriyor. Saatin işlevselliğinin kapsayıcılığını, işçiliğin karmaşıklığını ve gelişmiş etkileşimli deneyimi temsil ediyor.

HUAWEI'nin Yenilikçi Teknolojileri Bir Saatte Toplanıyor

HUAWEI WATCH Ultimate Çok Yakında Türkiye'de Satışa Çıkıyor

HUAWEI'nin yenilikçi teknolojisini de sergilemek için tasarlanan bu saat, açık hava sporları ve su geçirmezlik performansında çığır açması açısından piyasadaki diğer akıllı saatlerin üzerinde. Okyanus Mavisi ve Keşif Siyahı olmak üzere iki farklı modeli bulunan saat, farklı kişilikleri, hobileri ve istekleri ifade etmek için tasarlanmış durumda.

HUAWEI WATCH Ultimate, birçok kişi tarafından kıskanılan lüks görünümü ve stiliyle beraber sürekli kendini aşmak isteyen kaşifler için yapılmış bir akıllı saat. Türkiye’de tüketiciler, çok yakında bu saati Huawei Online Mağaza üzerinden satın alabilecekler.

Huawei P60 ve Huawei Mate X3 Tanıtıldı: İşte Dikkat Çeken Özellikleri!
TEKNOLOJİ

Huawei P60 ve Huawei Mate X3 Tanıtıldı: İşte Dikkat Çeken Özellikleri!

Huawei, bugün düzenlenen etkinlikte kullanıcıların merakla beklediği Huawei P60 serisini tanıttı. Önceki P serilerinde olduğu gibi kamerasıyla ve sunduğu güçlü donanım özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanan telefon, amiral gemisi segmentinde âdeta yeni bir sayfa açıyor.

Huawei'ye Şok Suçlama: Katılımcılara Gizlice Çip Takmış!
MOBİL

Huawei'ye Şok Suçlama: Katılımcılara Gizlice Çip Takmış!

MWC 2023'te 16 ödül alarak adını sektörde üst sıralara taşıyan Huawei, yeni bir iddia ile sarsıldı. Fuarda markanın standını ziyaret eden katılımcılara Huawei'in çip taktığı ve stand alanındaki hareketlerini analiz ettiği iddiası ile tartışma konusu haline geldi.

YORUMLAR