Instagram Çöktü mü? Kullanıcılar Erişim Sorunu Yaşıyor!

Instagram'da yaşanan yeni bir erişim sorunu insanları farklı platformlara itmiş durumda. İşte yaşanan erişim sorununa dair detaylar!

Instagram Çöktü mü? Kullanıcılar Erişim Sorunu Yaşıyor!

Genel olarak kolay kolay erişim sorunlarıyla karşımıza çıkmayan Instagram, son zamanlarda sık sık erişim sorunlarıyla karşımızda. Bugün yaklaşık 40 dakikadır birçok kullanıcı Instagram'da yeni bir erişim sorunu yaşamaya başladı.

Kullanıcıların ilk olarak X üzerinden bildirdiği Instagram erişim sorunu birçok farklı problemi kapsıyor. Kullanıcılar Instagram'a erişebilseler bile birçok özelliği kullanmakta sorunlar yaşıyor.

Instagram'a Erişim Sorunları Yaşanıyor

Instagram Çöktü mü? Kullanıcılar Erişim Sorunu Yaşıyor!

Saat 22.00'dan bu yana Instagram'a giriş yapan kullanıcılar hesaplarından otomatik olarak çıkış yapıldığına dair bildirim almaya başladılar. Uygulamaya tekrar giriş yapılabiliyor olsa da birkaç dakika sonra kullanıcı hesaptan tekrar atılabiliyor.

Dahası kullanıcılar hesaplarına başarıyla giriş yapsalar bile bazı özellikler düzgün çalışmıyor. Örneğin direkt mesajlarda mesajlar iletiliyormuş gibi gözükse de iletilmiyor ve bazı hikâyeler tekrar tekrar yeni hikâyeymiş gibi görüntüleniyor. Ayrıca yeni hikâye paylaşmaya çalışan kullanıcılar "bağlantı bekleniyor" hatasıyla karşılaşıyor.

Downdetector üzerinden de kontrol edildiğinde sorunun hâlâ sürdüğünü görebiliyoruz ancak bazı kullanıcılar bir kez giriş yaptıktan sonra sorunla tekrar karşılaşmadıklarını bildiriyor.

Instagram Onay Kodu Gelmiyor, Çözümü Nedir?
SOSYAL MEDYA

Instagram Onay Kodu Gelmiyor, Çözümü Nedir?

Instagram onay kodu gelmiyor problemi, görüntü tabanlı sosyal medya platformunda yer alan hesabın kullanılamamasına neden olur.

Peki siz Instagram'da benzer bir sorun yaşadınız mı? Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR