iPhone 14 Pro ve iPhone 13'te Yeşil Ekran Sorunu Keşfedildi

iOS 16'nın gelişi beraberinde bir dizi sorunu da getirdi. Yeşil ekran sorunundan ekran donmasına kadar pek çok sorun kullanıcıların elini kolunu bağlıyor.

iPhone 14 Pro ve iPhone 13'te Yeşil Ekran Sorunu Keşfedildi

Bir işletim sistemi gibi yazılımlar için yeni bir büyük yükseltme, genellikle başlangıçta bazı hatalarla birlikte gelir. Bununla birlikte son zamanlarda pek çok sorun ortaya çıktığından, en son iOS 16 güncellemesinin kat etmesi gereken oldukça mesafe var gibi.

iOS 16'daki yeni hatalar yalnızca yeni iPhone 14 serisi modellerini değil, aynı zamanda eski iPhone 13'ü de etkiliyor. Bildirilene göre bazı iPhone 14 Pro ve iPhone 13 modellerinde garip bir ekran donma hatası yaşanıyor. Bu, temel olarak animasyon hataları olduğu ve bazen cihazın tamamen çalışmayı durdurduğu anlamına geliyor.

Sorun ilk olarak iPhone kullanıcılarının geçen hafta yayınlanan yeni iOS 16.1 güncellemesine geçmesinden sonra ortaya çıktı. Bir dizi iPhone 14 Pro kullanıcısı endişelerini dile getirmek ve sorunu paylaşmak için sosyal medyaya yöneldi.

iPhone 14 Pro ve iPhone 13 Kullanıcıları Sorunlardan Muzdarip

Bunun yanı sıra asıl önemli sorunlardan biri de bazı iPhone 13 kullanıcıları, iPhone'ların kapanmasının yanı sıra, tüm ekranı yeşile çeviren daha da garip bir görüntü sorunuyla karşı karşıya.

Önceki hataya benzer şekilde sorun iPhone 13'ün iOS 16 güncellemesine yükseltilmesinden sonra ortaya çıktı. Ekran yeşile döndüğünde cihazın ekranı tam anlamıyla kullanılamaz hâle geliyor. Apple'ın bu sorunları ne zaman çözeceği henüz belli değil ancak yeni iOS 16.2 güncellemesinin bu hataların en azından bir kısmını gidermesi bekleniyor.

Apple, iOS 16.2 Beta ile Birlikte Uygulamalarına Haberler Ekliyor
TEKNOLOJİ

Apple, iOS 16.2 Beta ile Birlikte Uygulamalarına Haberler Ekliyor

Apple, iOS'taki mevcut yerel Hava Durumu uygulamasına ek işlevler ve bilgiler getirmeye çalışıyor. Şirketin en son iOS 16.

iOS 16.0.3 ile iOS 16.1'i Kıyaslayan Pil Testi Şaşırtıcı Sonuçlara Sahip
TEKNOLOJİ

iOS 16.0.3 ile iOS 16.1'i Kıyaslayan Pil Testi Şaşırtıcı Sonuçlara Sahip

iOS 16.1'e güncellemek için zaten birçok neden var ancak bugün önemli bir neden daha ortaya çıktı.

YORUMLAR