One Piece Netflix'te Rekor Kırdı: 1 Numaralı Dizi Hâline Geldi!

One Piece dizisi Netflix platformunda rekor kırarak oldukça büyük bir başarı elde etti. İşte popüler dizinin elde ettiği başarıya dair detaylar!

Kısa sürede çok büyük bir popülerliğe ulaşan One Piece dizisi Netflix isimli dijital yayın platformunda rekor kırdı. Çok büyük bir başarının altına imza atan dizi, böylece bir numaralı dizi hâline geldi. Bu, yeni sezonun gelme ihtimalini önemli ölçüde artırıyor.

One Piece Dizisi Netflix'te Büyük Başarı Elde Etti

Geçtiğimiz günlerde Netflix üzerinden yayımlanan One Piece isimli live action dizisi yeni bir rekor kırdı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi, yalnızca birkaç gün içerisinde dünya genelinde 84 ülkede bir numaralı dizi hâline geldi.

One Piece, elde edilen bu rekor sayesinde Stranger Things ve Wednesday dizilerini geride bırakmayı başardı. Söz konusu diziler, yayımlandıkları ilk hafta sonunda 83 ülkede bir numarada konumlanmıştı.

One Piece Oyuncuları ve Karakterleri

  • Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy)
  • Mackenyu (Roronoa Zoro)
  • Emily Rudd (Nami)
  • Jacob Gibson (Usopp)
  • Taz Skylar (Sanji)
  • McKinley Belcher III (Arlong)
  • Jandre le Roux (Kuroobi)
  • Milton Schorr (Don Krieg)

En iyi animeler arasında yer alan One Piece'in live action uyarlamasında Luffy'i Iñaki Godoy, Roronoa Zoro'yu Mackenyu, Nami'yi ise Emily Rudd canlandıracak. Oyuncular arasında ayrıca Taz Skylar, Jacob Gibson ve Jandre le Roux dahil olmak üzere pek çok isim bulunuyor.

One Piece Konusu

One Piece, gizemli hazineyi bulmaya çalışan Luffy ve ekibinin maceralarını konu alıyor. Netflix üzerinden izleyebileceğiniz dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Netflix Türkiye'de Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Belli Oldu!
İNTERNET

Netflix Türkiye'de Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Belli Oldu!

Netflix hem Türkiye hem de dünyada geçtiğimiz haftanın en çok izlenen ve popüler olan dizileri açıkladı. İşte paylaşılan listede yer alan yapımlar!

Live action dizisi One Piece hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.