Netflix Dizisi Şahmaran'ın Yeni Fragmanı Çıktı

Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz gibi isimlerin yer aldığı yeni Netflix dizisi Şahmaran'ın yeni fragmanı yayımlandı. İşte yeni fragman!

Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Netflix'in yeni dizisi Şahmaran'dan yeni fragman yayınlandı. Tüm dünyada çok büyük bir popülerliğe ulaşan ve bu popülerliğini yıllardır devam ettiren Netflix isimli dijital yayın platformunun yeni Türk dizisinin başrol oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya dahil birçok isim bulunuyor. Yeni diziye ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Şahmaran Yeni Fragman

Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen dijital yayın platformu Netflix, kütüphanesinde yer alan yerli yapımların sayısını arttırmaya devam ediyor. Daha önce Andropoz, Atiye, Azizler, Erşan Kuneri, Uysallar ve Sıcak Kafa gibi yapımlar yayımlanan dijital yayın hizmetinde yeni bir dizi, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

YouTube ve Twitter gibi platformlar üzerinden paylaşılan yeni fragman, çok kısa süre içinde binlerce internet kullanıcısı tarafından izlendi. Dizinin yeni fragmanı, yeni Türk dizisi hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor.

Şahmaran Oyuncuları

  • Serenay Sarıkaya
  • Burak Deniz
  • Ebru Özkan
  • Mahir Günşiray
  • Mustafa Uğurlu

Duyurulduğu ilk günden itibaren merak içerisinde beklenmeye başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mustafa Uğurlu gibi isimler bulunuyor.

Şahmaran Konusu

Şahsu (Serenay Sarıkaya), annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

Şahmaran Ne Zaman Çıkacak?

Macera, dram ve fantastik türündeki Şahmaran dizisi, 20 Ocak 2023 tarihinde Netflix adlı popüler dijital yayın platformu üzerinden yayımlanacak.

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024

Netflix dizi önerileri söz konusu olduğunda size yeterince yardımcı olamıyor mu? Dijital yayın platformunun dizi önerme algoritmasına rağmen 2024 yılında Netflix'te hangi dizi izlenmeli gibi sorularınız varsa tam olarak sizin için hazırladığımız listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Şahmaran dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca büyük beğeni toplayan yerli yapımların hangileri olduğunu merak ediyorsanız en çok sevilen Türk dizileri listesine göz atabilirsiniz.

YORUMLAR