Samsung Galaxy A50 ve Galaxy A30’un Türkiye Fiyatları Açıklandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un orta segment telefonları Galaxy A50 ve Galaxy A30, Türkiye’de satışa çıktı.

Samsung Galaxy A50 ve Galaxy A30’un Türkiye Fiyatları Açıklandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un ilk kez Mobil Dünya Kongresi’nde kullanıcıların beğenisine sunduğu orta segment telefonları Galaxy A50 ve Galaxy A30, Türkiye’de satışa çıktı. Yeni A serisini mart ayı sonuna kadar ön satış kampanyası ile satın alanlar, 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir hızlı şarj cihazı kazanma şansına sahip olacak. 

Orta segmentte konumlandırdığı telefon modellerinde önemli bir revizyona giden Samsung, amiral gemisi telefonlarda görmeye alışık olduğumuz tasarım ve teknik özellikleri, Galaxy A50 ve Galaxy A30 ile kullanıcılara sunuyor.

Önemli özelliklerinin yanı sıra fiyatlarıyla da dikkat çeken yeni A serisi, en iddialı olduğu pazarlardan bir tanesi olan Türkiye’de satışa çıktı.

Galaxy A50 ve A30’u 31 Mart’a kadar ön satış kampanyası kapsamındaki mağazalardan ve internet sitelerinden satın alanlar kişiler, kampanya koşullarını yerine getirmek kaydıyla 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir hızlı şarj cihazına da ücretsiz olarak sahip olma fırsatını yakalayabilecekler.

Peki, Galaxy A50 ve A30 özellikleri neler? Galaxy A50 ve A30 Türkiye fiyatı ne kadar? Hadi gelin, bu soruların cevaplarına hep birlikte bakalım.

Samsung Galaxy A50 Özellikleri ve Fiyatı

Galaxy A50, Exynos 7 Series 9610 yonga seti, 4G / 6GB RAM, 64GB / 128GB genişletilebilir depolama, 4.000 mAh pil ve Gorilla Glass 3 ile korunan 6.4 inç FHD + ekran sunuyor.

galaxy A50

Telefonda, 25MP + 8MP + 5MP olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Su damlası formundaki çentiğinde 25 megapiksel bir selfie kamerası bulunduran Galaxy A50, ekran içi parmak izi okuyucu ile destekleniyor.

Prizma Siyahı, Prizma Beyazı ve Prizma Mavisi olmak üzere üç yeni renk seçeneğiyle gelen cihaz, 2849 TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini aldı. 

Samsung Galaxy A30 Özellikleri ve Fiyatı

Yeni A serisinin bir diğer üyesi Galaxy A30 ise 6.4 inç FHD+ Super AMOLED ekranında 1080 x 2340 çözünürlük sunuyor. Gücünü Exynos 7 Series 7904 işlemcisinden alan telefon, 3GB / 4GB RAM ve 32GB / 64GB depolama alanı seçeneklerine sahip. 

galaxy A30

Galaxy A30, Ultra Geniş açılı objektif de içeren 16MP + 5MP ikili kamera kurulumu gibi gelişmiş kamera özelliklerinin yanı sıra, arkada yer alan parmak izi sistemi ile güvenli erişim sağlıyor.

Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkan telefonun satış fiyatı 2299 TL olarak açıklandı.

Samsung'un yeni A serisini beğendiğiniz mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Samsung, Mükemmel Tam Ekran Üzerinde Çalışıyor
TEKNOLOJİ

Samsung, Mükemmel Tam Ekran Üzerinde Çalışıyor

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S10’daki önemli özelliklerden birisinin, cihazın ön kamerasını ekranın köşesindeki küçük bir oyuğa yerleştiren ekran tasarımı olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S10 Ailesi Türkiye Lansmanı Gerçekleşti
MOBİL

Samsung Galaxy S10 Ailesi Türkiye Lansmanı Gerçekleşti

Yakın zaman önce duyurulan Galaxy serisinin son üyesi Samsung Galaxy S10, büyük beğeni ile karşılanmıştı. Mobil Dünya Kongresi kapsamında Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e modellerini tanıtan Güney Koreli teknoloji devi, yeni amiral gemisinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Samsung Galaxy Watch Active Türkiye'de Satışa Çıktı
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Watch Active Türkiye'de Satışa Çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy S10 ailesi ile birlikte tanıttığı yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch Active, bugün itibarıyla Türkiye’de satışa çıktı.

YORUMLAR