Spotify'a Uzun Metrajlı Müzik Videoları Geliyor!

Spotify, en büyük rakibi Apple Müzik'le rekabetini körükleyerek platformunda uzun metrajlı müzik videoları getirmeyi planlıyor. İşte detaylar!

Spotify'a Uzun Metrajlı Müzik Videoları Geliyor!

Spotify'ın özellik portföyünü genişletmek ve rakipleriyle rekabet edebilmek için platformuna uzun metrajlı müzik videoları eklemeyi düşündüğü bildiriliyor.

Yayın hizmeti şimdilik konuya dair yorum yapmayı reddederken, Bloomberg'den kaynaklar Spotify'ın bu özelliği gerçeğe dönüştürmek için potansiyel ortaklarla görüştüğünü ortaya koyuyor. Bu yeni özelliği kimin destekleyeceği ve ne zaman kullanıma sunulacağı belirsizliğini korusa da bu hamle popüler müzik akış platformundaki kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştirebilir.

Spotify'ın Yeni Özelliği Nasıl Çalışıyor?

Spotify'a Uzun Metrajlı Müzik Videoları Geliyor!

Şu anda Spotify'ın video içeriği podcast'ler, kısa hikaye anlatımı klipleri ve şarkılara eşlik eden döngüsel GIF'lerle sınırlı. Şirket bu yılın başlarında TikTok benzeri bir ana sayfa akışı sunmuş olsa da öncelikle video görüntülemeden ziyade müzik ve podcast keşfine odaklanıyor.

Müzik videolarını müzik akışı hizmetlerine dâhil etme fikri yeni değil, zira Apple Müzik bu özelliği yıllardır sunuyor ancak Spotify'ın müzik videolarına yer vermesi, Apple'ın sunduklarına rakip olmasına ve YouTube'da video izleyen kullanıcıları çekmesine yardımcı olacak.

Peki siz Spotify'ın bu yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Spotify'ın Masaüstü Uygulamasına Yeni Tasarım Değişiklikleri Geldi
İNTERNET

Spotify'ın Masaüstü Uygulamasına Yeni Tasarım Değişiklikleri Geldi

Spotify'ın masaüstü uygulamasına iki önemli tasarım değişikliği geldi. İşte yeni güncellemeye dair tüm detaylar!

Spotify’dan Yeni Tarife:  Hi-Fi Desteği Geliyor
İNTERNET

Spotify’dan Yeni Tarife: Hi-Fi Desteği Geliyor

Müzik platformu Spotify merakla beklenen Hi-Fi güncellemesini bu yıl içerisinde duyurabilir. İşte detaylar!