331 TL Değerindeki 2 Oyun Steam'de Ücretsiz Oldu!

Steam'de ücretsiz oyun kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 331 TL değerindeki 2 oyun ücretsiz oynanabilir hâle geldi. İşte kampanyanın detayları!

Dünyanın en popüler dijital oyun mağazalarından biri olan Steam'de 331 TL değerindeki 2 oyun ücretsiz oynanabilir hâle geldi. Oyunu belirli süre zarfında herhangi bir ücret ödemeden oynamak için uygulamanız gereken bazı adımlar bulunuyor. Konuya dair detaylar haberimizde.

Hayatta kalma oyunları arasında yer alan State of Decay 2: Juggernaut Edition ve rol yapma oyunu türündeki For The King kısa süreliğine ücretsiz hâle geldi. Söz konusu oyunları kampanya bitene kadar oynayabilmek için aşağıda yer alan adımları uygulamanız gerekiyor.

Steam'de Ücretsiz Olan Oyunlar Nasıl İndirilir?

  • Steam'i açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Oyunun sayfasını görüntüleyin.
  • "Oyunu Oyna" butonuna basın.
  • İndirme işlemini başlatın.
  • İndirme tamamlandıktan sonra oyunu başlatın.

State of Decay 2: Juggernaut Edition ve For The King isimli yapımları kampanya bitene kadar oynayabilmek için ilk olarak Steam'i açın ve hemen ardından üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyunun sayfasını ziyaret edin. "Oyunu Oyna" butonuna basın. Bir sonraki adımda indirme işlemini gerçekleştirin.

Sadece belirli süreliğine ücretsiz hâle gelen yapımlar çeşitli oranlarda indirime girdi. Yüzde 33 oranında indirime giren State of Decay Complete Collection 499,15 TL'ye düştü. Undead Labs tarafından geliştirilen hayatta kalma açık dünya zombi oyunu 2020 yılında piyasaya sürülmüştü.

IronOak Games tarafından geliştirilen For The King yüzde 75 oranında indirime girerek 32 TL'den 8 TL'ye düştü. Yayıncılığını Curve Games'in üstlendiği RPG oyunu 2018 yılında satışa sunulmuştu.

Ubisoft Oyunlarında %85'e Varan İndirim: Bu Fırsat Kaçmaz!
OYUN

Ubisoft Oyunlarında %85'e Varan İndirim: Bu Fırsat Kaçmaz!

Başlatılan bir kampanya kapsamında Ubisoft oyunları indirime girdi. İndirime giren oyunlar arasında Far Cry 6'dan Child of Light'a kadar pek çok yapım yer alıyor.

Steam'de yalnızca kısa süreliğine ücretsiz olan oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu yapımlar ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR