Tesla'nın Teslimat Sürecinde Değişikliğe Gidiliyor: Elon Musk Yeni Yöntemi Açıkladı!

Elon Musk, tüm Tesla çalışanlarına ve personellerine attığı mail ile teslimat sırasında bazı şeylerin zorunlu hale gelmesi gerektiğini söyledi. İşte detaylar!

Elon Musk'ın Tesla çalışanlarına göndermiş olduğu yeni bir mail ortaya çıktı. Bu mail Tesla'nın en yakın takipçilerinden biri olan WholeMarsBlog tarafından X'te paylaşıldı ve Business Insider tarafından da doğruluğu onaylandı.

WholeMarsBlog'ın X'te paylaştığı mail görselinde Musk'ın Tesla çalışanlarına artık yeni müşterilerinin artık son gelen Tam Otomatik Sürüş özelliğinin kullanmasını ve kısa bir test sürüşü gerçekleştirmeleri gerektiğini söyledi.

Tesla Satışlarında Yeni Bir Yönteme Geçiliyor

Elon Musk, Tesla çalışanlarına attığı mailde personellerin FSD yazılımını araca kurup etkinleştirmesinin ve test sürüşü yapmalarının "zorunlu" olduğunu belirtti. "Neredeyse hiç kimse FSD'nin (denetimli) gerçekte ne kadar iyi çalıştığının farkında değil." dedi.

Musk ayrıca "Bu çok önemli" diye not düştüğü mailinde personellere müşteriler için de araçlar satıldıktan sonra demo sürüş imkanı vermelerini söyledi. Tesla'nın sözcüsü bu iddia ve yorumlara henüz yanıt vermedi.

Ancak şu an zaten tüm Tesla modelleri Tam Otomotik Sürüş desteğiyle geliyor. sürücüler bu özelliğe yıllık 12.000 dolar aylık ise 199 dolar karşılığında abone olabiliyor. Bu özelliğe dahil olan ayrıcalıklar; aracın otomatik şerit değiştirmesi, dur işaretleri ve trafik ışıklarını tanıması ve otomatik araç park etmesi.

Tesla Fiyat Listesi 2024! Türkiye'ye Özel Model Y Ne Kadar?
Otomobil

Tesla Fiyat Listesi 2024! Türkiye'ye Özel Model Y Ne Kadar?

Tesla fiyat listesi, Amerika Birleşik Devletleri merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla tarafından piyasaya sürülen otomobilerin ne kadar ücrete satıldığı hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlıyor.

Elon Musk da kullanıcıların bu özelliği test etmesi ve denemesini artık zorunlu hale getirmek istiyor. Çünkü tüm bu özelliklerin gerçekten çok önemli ve araçlar için büyük fark yarattığını söylüyor. Ayrıca Musk X'te bu özelliğin son sürümünün de çıkmaya başladığını açıkladı.

YORUMLAR