TOGG, CES 2023 Videosu Paylaştı: Fuarda Neler Oldu?

Geçtiğimiz hafta içerisinde Las Vegas'ta düzenlenen fuara katılan TOGG, CES 2023 videosu paylaştı. İşte yayımlanan videoya dair merak edilen ayrıntılar!

TOGG, CES 2023 videosu yayımladı. Paylaşılan videoda Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde düzenlenen ve dört gün süren fuarda neler olduğu aktarıldı. Yayımlanan videoya dair detaylar haberimizde.

TOGG, CES 2023 Videosu ile Fuarda Neler Olduğunu Açıkladı

Duyurulduğu ilk günden itibaren çok fazla sayıda kişi tarafından sabırsızlıkla beklenmeye başlanan yerli otomobil TOGG ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan CES 2023'e katılan şirket, söz konusu fuar ile ilgili bir video yayımladı.

TOGG'un resmi YouTube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden "CES 2023'te 4 günde neler oldu?" başlığı ile yayımlanan videonun açıklama kısmında önemli bilgilere yer verildi. Gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden şirket, şu ifadelere yer verdi:

"15.000'den fazla kişi standımızı ziyaret etti."

"5.543 kişi gelecek mobilite uygulamalarımızı deneyimledi."

"Dünyanın dört bir yanından 1.817 şirket ile görüşmeler yapıldı."

Dünyanın en popüler video paylaşım hizmetlerinden bir tanesi olan YouTube ve popüler sosyal medya platformları üzerinden paylaşılan video 1 dakika 40 saniye uzunluğunda. Söz konusu videoyu aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

TOGG Çıkış Tarihi

Çok sayıda kişi tarafından merak içerisinde beklenen yerli otomobilin 2023 yılının mart ayında satışa sunulması bekleniyor.

Togg, Entegre Dijital Varlık Cüzdanını Tanıttı
Otomobil

Togg, Entegre Dijital Varlık Cüzdanını Tanıttı

Gerek Togg gerek Dünya'nın önde gelen teknoloji şirketlerinden aldığımız haberlerle dolu dolu geçen teknoloji gündeminde yeni bir gelişme daha dikkat çekiyor.

Yerli otomobil TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Togg İçin Ön Sipariş Detayları Belli Oldu
Otomobil

Togg İçin Ön Sipariş Detayları Belli Oldu

Türkiye için 2023 yılının en büyük kazanımlarından biri olması beklenen Togg, yakın zamanda ön siparişe açılacak.

YORUMLAR