Twitter'a Erişim Sorunu Yaşanıyor

Şu anda Twitter'da yaşanan erişim sorunu insanları farklı platformlara itmiş durumda. İşte yaşanan erişim sorununa dair detaylar!

Twitter'a Erişim Sorunu Yaşanıyor: Elon Musk Açıklama Yaptı!

Son günlerde özellikle Türkiye'de oldukça aktif olan Twitter, 6 Mart tarihi akşam saatlerinde erişim sorunuyla karşı karşıya kaldı. Şu an siteye erişim imkanı bulunsa da bazı kullanıcılar Twitter'a giriş yapamadığını bildiriyor.

Öte yandan büyük bir çoğunluk ise Twitter'da medyaların yüklenmediğinden şikayetçi. Downdetector sitesindeki hata şikayetleri göz önüne alındığında sorunun Türkiye özelinde olmadığı, global ölçekte olabileceği düşünülüyor.

Twitter Medyaları Yüklenmiyor

Twitter'a Erişim Sorunu Yaşanıyor

Twitter'a erişimde sorun yaşayan birçok kişi, 6 Mart 7.30 itibarıyla Downdetector üzerinde hata aldıklarını bildirdi. Kullanıcılar, özellikle sunucu bağlantısı konusunda sorun yaşadığını ifade etti.

Öte yandan anlık olarak Twitter'daki medyalar da yüklenmeme sorunuyla karşı karşıya. Platformdan henüz bir açıklama gelmedi. Detaylar için güncellenecek olan haberimizi takip edebilirsiniz.

Twitter'dan Açıklama Geldi

Twitter Destek hesabı üzerinden sosyal medyada yaşanan erişim sorunuyla ilgili açıklama geldi.

"Twitter'ın bazı bölümleri şu anda beklendiği gibi çalışmıyor olabilir. Yaptığımız bazı değişiklikler sonrasında istenmeyen sonuçlar oluştu. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz ve düzeltildiğinde bir güncelleme paylaşacağız."

-Twitter Destek

Twitter "Topluluk Notları" Özelliğiyle Artık Yalan Haberlerde Sizi Uyaracak!
SOSYAL MEDYA

Twitter "Topluluk Notları" Özelliğiyle Artık Yalan Haberlerde Sizi Uyaracak!

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasından çok önce Twitter'da yanlış bilgilerin fazlasıyla bulunduğunu söylemesi, şirketi satın almasının ardından bu alana yatırım yapmasına olanak tanıdı.

Ekşi Sözlük Neden Kapatıldı? Açıklama Geldi
Yaşam

Ekşi Sözlük Neden Kapatıldı? Açıklama Geldi

21 Şubat gecesi alınan ani bir kararla 21.00 sularında kapatılan Ekşi Sözlük, o tarihten beri BTK kararı çerçevesinde erişilemez durumda.

YORUMLAR