Windows 10'a Ücretsiz Geçiş İçin Son Günler

Microsoft, Windows 10'u ücretsiz indirmek, yükseltmek için son tarihi verdi.

Microsoft, Windows 7 ve 8.1 işletim sistemini kullanan kullanıcıları için Windows 10 çağrısı yapmaya devam ediyor. Windows 10’a ücretsiz yükseltme teklifini yeni yılda da sonlandırmayan yazılım devi, ücretsiz Windows 10 için son tarihi açıkladı.

Ücretsiz Windows 10 Nasıl İndirilir?

  • Microsoft Windows 10 internet sitesini ziyaret edin.
  • Sitede yer alan Aracı Şimdi İndirin butonuna tıklayın.
  • Windows 10 Kurulum Sihirbazı aracını çalıştırın ve dosyayı indirin.

Windows 10 Daha Hızlı Nasıl Açılır?
NASIL YAPILIR

Windows 10 Daha Hızlı Nasıl Açılır?

İşletim sistemleri dediğimiz zaman kullanıcıların aklına gelen en önemli özellik açılış süresinin kısa olması. Windows işletim sistemlerinin çeşitli değişkenlere göre bu özelliği farklılıklar gösteriyor.

Ücretsiz Windows 10 Nasıl Kurulur?

  • Windows 10 Kurulum Sihirbazı aracılığı ile Windows 10 ISO dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz dosyayı harici belleğe yazdırın.
  • Bilgisayarınızı kapatın ve BIOS Modu ile başlatın.
  • Harici bellek aracılığı ile Windows 10'un kurulum işlemlerini gerçekleştirin.

Microsoft Windows 10 İçin Neden Bu Kadar Israrcı?
YAZILIM

Microsoft Windows 10 İçin Neden Bu Kadar Israrcı?

Windows 10 Ağustos ayında tüm platformlar için hazır olduğunu duyurdu. Sistem güncellemesi için neredeyse hiçbir sınır tanımıyor, kural koymuyor.

Microsoft’un sürekli güncellemelerle tazelediği modern işletim sistemi Windows 10, 600 milyondan fazla cihazda yüklü. Yazılım devi, 2018’de de Windows 10'a ücretsiz yükseltme teklifini devam ettirerek kullanım oranını artırmayı, 1 milyar cihaz sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Windows 10 öncesi işletim sistemlerini kullanan kullanıcılara Windows 10’a ücretsiz terfi etmeleri konusunda sürekli çağrılar yapan, bildirimlerde bulunan şirket, hedefine ulaşmak için ücretsiz Windows 10 teklifini bir hafta daha uzattı. Ücretsiz Windows 10 için son gün 31 Aralık 2017 olarak belirlenmişti. Yeni tarih 16 Ocak 2018 olarak paylaşıldı.

Windows 10’a henüz geçiş yapmayan kullanıcılara özel teklif sonlandığında tek seçenek lisans satın almak olacak. Windows 7 veya 8.1 işletim sistemli bilgisayar kullanıcılarının Windows 10’a ücretsiz geçiş yapmaları için; Windows 10 için Microsoft sayfasında “Hemen Yükseltin” seçeneğine tıklamaları yeterli.

Windows 10 Hala Ücretsiz!
YAZILIM

Windows 10 Hala Ücretsiz!

2015 yılından bu yana Windows 7 ve Windows 8.1’den ücretsiz olarak Windows 10’a geçme şansı sunan Microsoft, ücretsiz geçişlerin 31 Aralık tarihinde biteceğini açıklamıştı.

Windows 10 Yüklü Cihaz Sayısı 600 Milyona Ulaştı
YAZILIM

Windows 10 Yüklü Cihaz Sayısı 600 Milyona Ulaştı

Microsoft, Windows 10 ekosisteminin ulaştığı noktayı rakamlarla açıkladı.

Windows 10 Kullanan İşletmelerin Sayısı 50 Milyona Ulaştı
YAZILIM

Windows 10 Kullanan İşletmelerin Sayısı 50 Milyona Ulaştı

Temmuz 2015'te piyasaya sürülen Windows 10 işletim sistemi 500 milyon PC üzerinde aktif olarak kullanılıyor. Ancak Windows 10 kurumsal yapılarda henüz bu kadar yoğun kullanım kitlesine henüz ulaşabilmiş değil.

YORUMLAR