Elden Ring Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Son dönemin en iyi oyunların biri olan Elden Ring’i Türkçe altyazıyla oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın.

elden-ring-turkce-yama

2022’nin en çok beklenen oyunlarından biri olan Elden Ring, çıkışını yaptıktan sonra sürekli gündemde kalmayı başaran bir oyun oldu. Yılın oyunu ödülünü alan Elden Ring, oyunculara benzersiz bir açık dünya deneyimi sunuyordu. Saç baş yoldurtan zorluğu ile pek çok kişinin ölüp ölüp tekrar oynamaya çalıştığı bu oyun son dönemde çıkan en iyi oyunlardan biriydi.

Elden Ring'in Yeni DLC'si 'Shadow of the Erdtree' Duyuruldu
OYUN

Elden Ring'in Yeni DLC'si 'Shadow of the Erdtree' Duyuruldu

FromSoftware, Elden Ring için gelecek yeni bir DLC genişlemesi olan Shadow of the Erdtree'yi resmî olarak duyurdu. Geliştirici, DLC'nin şu anda geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı ancak şu an için herhangi bir çıkış tarihi açıklamamayı tercih etti.

Elden Ring, Türkçe yaması en çok beklenen oyunlardan biriydi. Bunun en önemli sebebiyse Elden Ring göründüğünden çok daha büyük ve kapsamlı bir oyun olmasıydı. Hikaye olarak da oldukça üstü kapalı bir anlatım benimsediği için oyuncular Elden Ring’i anlamakta zorluk çekiyordu. Nihayet Elden Ring Türkçe yaması oyuncularla buluştu. Böylece artık oyunu daha iyi anlayabileceksiniz. Aşağıdaki adımları uygulayarak siz de kolaylıkla Elden Ring Türkçe yama yükleyebilirsiniz.

Bir Oyuncu Hiçbir NPC ile Konuşmadan Elden Ring'i Bitirmeyi Başardı
OYUN

Bir Oyuncu Hiçbir NPC ile Konuşmadan Elden Ring'i Bitirmeyi Başardı

FromSoftware, tek başına bir janra yaratabilecek kadar başarılı bir oyun firması olarak öne çıkıyor. Yarattıkları Soulslike türü, dünya çapında milyonlarca hayran sahibi olmalarını sağladı.

Elden Ring Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • anonymousceviri.com’un Elden Ring Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki “Yamayı İndir” seçeneğine tıklayın.
  • Elden Ring’in Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Elden Ring’i hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

En İyi Soulslike Oyunlar
OYUN

En İyi Soulslike Oyunlar

Son yıllardaki en popüler oyun türü ne diye sorsak muhtemelen Soulslike cevabını alırız. Demon's Souls, Dark Souls, Bloodborne gibi Fromsoftware oyunlarının büyük başarısının ardından pek çok indie geliştirici ve AA yapımcı oyunlarını Souls oyunlarından ilham alarak tasarladı.

Elden Ring Nasıl Bir Oyun?

FromSoftware tarafından geliştirilen ve yayınlanan Elden Ring, büyük bekleyiş ardından 2022 yılında piyasaya sürüldü. Çıktığı ilk günden bugüne kadar sürekli konuşulan Elden Ring her anlamda müthiş bir oyundu. FromSoftware oyunları içerisindeki en çok beklenen ve kitleler tarafından en çok beğenilen oyun olan Elden Ring eminiz ki uzun bir süre daha konuşulmaya devam edecek.

FromSoftware, Açık Dünya’ya sahip bir soulslike oyunu nasıl yapılır bizlere göstermiş oldu. Pek çok farklı düşmana, silaha ve büyüye sahip olan Elden Ring tekrar oynanabilirliği çok yüksek bir oyun. Keşfedilecek pek çok detaya sahip olan Elden Ring her sıkı oyuncunun muhakkak oynaması gereken bir yapım.

Elden Ring Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Elden Ring’ten önce çıkan FromSoftware oyunlarını oynamış mıydınız? Elden Ring’in Türkçe yamasını nasıl buldunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR