Getir vs BanaBi Fiyat Karşılaştırması: Hangisi Daha Uygun?

Online market servisleri olan BanaBi ve Getir'i karşılaşıtırıyoruz. BanaBi vs Getir hangisi daha uygun? Cevabı yazımızda.

getir-vs-banabi-fiyat-karsilastirmasi

Yaklaşık 15-20 dakika içerisinde istediğimiz market ürünlerini kapımıza kadar getiren BanaBi ve Getir oldukça işimize yarıyor. Evden çıkıp markete gitmek yerine kapımıza kadar istediğimiz ürünler geliyor. Peki Getir ile BanaBi arasında ne kadar fiyat farkı var? Hangisi daha iyi? Bu yazımızda Getir ile BanaBi'yi karşılaştırıyor ve hangi ürün nerede daha uygun fiyata satılıyor yakından bakıyoruz.

Getir vs BanaBi: Hangisi Daha İyi?

Getir'den sipariş vermek için minimum teslimat tutarınız 25 TL olması gerekmekte. Getir getirme ücreti olarak 3.5 TL almakta. 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile saat 18:00'e kadar getirme ücreti alınmamakta.

BanaBi'den sipariş vermek için en az 20 TL'lik alışveriş yapmanız gerekmekte. BanaBi 2.5 TL getirme ücreti almakta. Her 60 TL ve üzeri alışverişinizde ise getirme ücreti alınmamakta. BanaBi'ye Yemek Sepeti uygulaması içerisinden geçiş yapılabilmekte.

İlk siparişinizde her iki servis de getirme ücreti alınmamakta. Hem BanaBi hem de Getir pek çok farklı kampanya yapmaktalar. Kampanyaları takip ederek uygun fiyatlara ürünleri satın alabilme şansına sahip olabilirsiniz.

Gelin başlıca en çok tercih edilen ürünlerin fiyatlarını karşılaştıralım.

Ürün Adı Getir Fiyatı BanaBi Fiyatı
Cornetto Classico dondurma 3.50 TL 3.80 TL
Magnum Classic dondurma 6 TL 6.50 TL
1 litre Coca Cola 5.35 TL 5.05 TL
1 litre Fanta 5.35 TL 4.55 TL
Ruffes Originals cips 7.75 TL 7.40 TL
Tadelle King Size çikolata 5.25 TL 5.70 TL

Karşılaştırmadan da anlayacağınız üzere bazı ürünler Getir'de daha ucuz iken bazı ürünler de BanaBi'de daha ucuz. Tabii ki burada fiyatların anlık olduğunu ve değişeceğini unutmamak gerekiyor. Her iki uygulamayı da indirerek fiyat karşılaştırması yapmak çok daha mantıklı olur.

Sizler hangisini tercih ediyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

YORUMLAR