Google Chrome Eklentileriyle Oyun Keyfi Tarayıcınızda

Google Chrome oyun eklentileriyle keyfi tarayıcınızda yaşayabilirsiniz. Ücretsiz oyun keyfi yaşamanızı sağlayan Chrome oyunları arassında Bejeweled ve Solitaire gibi klasiklerde var.

Google Chrome Eklentileriyle Oyun Keyfi Tarayıcınızda

Google Chrome internette gerçekleştirdiği istikrarlı reklam kampanyası ve kullanışlı özellikleri sayesinde Türkiye'de ilk sıraya yerleşti. Gelişimi sürekli devam eden tarayıcının yeni kararlı sürümü olan Google Chrome 18 dün yayınlandı. Yayınlanan bu sürümdeki geliştirmeler eski bilgisayarlarda bile grafik hızını artırmaya yönelik. Bu amacın arkasında giderek popüler hale gelen online oyunların ve flash oyunların önemli bir payı var.  

Google, tarayıcısının herkese hızlı ve güvenli bir internet deneyimi yaşatmasını hedefliyor. Bu amacını da Windows 8'in metro arayüzüne uyumlu özel bir sürüm hazırlayacağını açıkladığı zaman tekrarlamıştı. Bu yüzden sürüm geliştirmelerinde son kullanıcıyı memnun edecek yeniliklere odaklanıyor. Eklenti konusunda da tam gaz ilerleyen tarayıcının uygulama marketi günden güne gelişerek bulutta çalışan servislerle dolmaya devam ediyor. Bu servislerin yanında sayıları her geçen gün artan "Chrome oyunları" ise bugünkü asıl konumuz.

Sadece Google Chrome ile oynanan bu oyunların arasında her daim severek oynadığımız klasiklerden, Android ve Apple markette karşımıza çıkan mobil oyunların tarayıcı için hazırlanmış özel versiyonlarına kadar pek çok seçenek var. Google Chrome'a eklenmesi saniyeler süren oyunlar arasından en çok beğendiğim sekiz tanesini aşağıda bulabilirsiniz. Canınız sıkıldığı anda açıp oynayabildiğiniz oyunlardan bazıları bağımlılık yaratabilecek türden.

YORUMLAR