Testere 10 (Saw X) Konusu ve Oyuncuları

Testere 10 konusu nedir? Dünya genelinde 29 milyon dolardan fazla hasılat elde eden Saw X filminin oyuncuları arasında hangi isimler yer alıyor?

Yönetmenliğini Kevin Greutert'ın üstlendiği Testere 10 (Saw X) konusu ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Peki, Testere serisinin yeni filmi neler sunuyor? Bu rehberde ile ilgili merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

James Wan ve Leigh Whannell tarafından yaratılan Testere serisi, IMDb puanı yüksek korku filmleri arasında yer alıyor. 1 milyar doları aşkın hasılat elde ederek büyük bir başarının altına imza atan serinin yeni filmi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Saw X filminin konusu nedir?

Testere 10 Konusu

Saw X, serinin ilk ve ikinci filmlerindeki olayların arasında geçiyor. Yeni Testere filminde çok hasta ve çaresiz olan John, kansere tedavi bulmaya çalışır. Bu nedenle John, oldukça riskli olan deneysel tıbbi prosedür için Meksika'ya yolculuk yapar ancak bu prosedürün bir aldatmaca olduğunu fark eder.

Testere 10 Oyuncuları

  • Tobin Bell (John Kramer)
  • Shawnee Smith (Amanda Young)
  • Synnøve Macody Lund (Dr. Cecilia Pederson)
  • Renata Vaca (Gabriela)
  • Octavio Hinojosa (Mateo)
  • Steven Brand
  • Michael Beach
  • Joshua Okamoto
  • Paulette Hernandez

İçinizi Ürpertecek En Başarılı Netflix Korku Filmleri - 2024
Sinema

İçinizi Ürpertecek En Başarılı Netflix Korku Filmleri - 2024

Netflix, korku filmleri izlemek isteyen kişiler için harika bir platform çünkü dijital yayın hizmetinin içerik kütüphanesinde çok başarılı yapımlar bulunuyor.

Saw X filminin oyuncuları arasında Tobin Bell, Shawnee Smith, Synnøve Macody Lund, Renata Vaca, Octavio Hinojosa, Steven Brand ve daha pek çok isim bulunuyor. Filmde John Kramer karakterini Tobin Bell, Amanda Young karakterini ise Shawnee Smith canlandırıyor.

Tobin Bell daha önce 2017 yapımı 12 Feet Deep, 1995 yılında vizyona giren The Quick and the Dead, 2017 yılında çıkan Belzebuth, 2014 yapımı Phantom Halo ve daha çok sayıda yapımda yer aldı.

Shawnee Smith ise daha önce 2016 yılında çıkan Savannah Sunrise, 2021 yılında vizyona giren Christmas vs. The Walters, 2016 yapımı Believe, 2013 yapımı Grace Unplugged dahil olmak üzere pek çok filmde yer aldı.

IMDb Puanı Yüksek Psikolojik Gerilim Filmleri
Sinema

IMDb Puanı Yüksek Psikolojik Gerilim Filmleri

Psikolojik gerilim filmleri; izleyicisini duygusal ve zihinsel yönden germesiyle dikkat çekiyor. Psikolojik gerilim filmlerinde karakterlerin psikolojisi çok karışık yansıtılır.

Bu rehberde Saw X oyuncuları, konusu ve vizyon tarihi ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık. Peki, siz yakında vizyona girmeye hazırlanan yeni film hakkında ne düşünüyorsunuz? Dünyanın en popüler film serilerinden biri olan Testere'nin yeni filmi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR