All New HTC One'ın Teknik Özellikleri Sızdırıldı

All New HTC One'ın teknik özellikleri GSMArena tarafından sızdırıldı.

All New HTC One'ın Teknik Özellikleri Sızdırıldı

HTC’nin 25 Mart’ta düzenleyeceği özel bir etkinlikte tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli All New HTC One’ın fotoğraf ve videolarının sızdırılmasının hemen ardından teknik detayları da gün yüzüne çıktı. İşte yeni HTC One.

25 Mart’ta Londra ve New York’ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılması beklenen All New HTC One’ın (Kod adı M8) teknik özellikleri GSMArena tarafından sızdırıldı. Buna göre; All New HTC One tek SIM kart kullanımına izin verecek. Sense 6.0 arayüzlü Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi üzerinden çalışacak.

5 inç 1080x1920 çözünürlük sunan ekranın Corning Gorilla Glass 3 teknolojisi kullanacağı yani çizilmelere karşı dayanıklı olacağı belirtiliyor. 2.3GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemciye 2GB RAM eşlik edecek. 16GB dahili depolama alanı (Kullanılabilir alan 10GB.) microSD kart desteği ile 128GB’a kadar artırılabilecek. Çift LED flaşlı 5 megapiksel arka kamera ve 2.1 megapiksel ön kamera ile donatılan telefon Bluetooth, WiFi, MHL, microUSB, EDGE, GPS, 3G, 4G LTE ve NFC bağlantılarını destekleyecek. 2600mAH’lik çıkarılamayan batarya ile gelecek telefonun ağırlığı 160gr, inceliği 9.4mm.

25 Mart günü tanıtılması beklenen yeni HTC One, daha şimdiden orjinal paketinde ve hiç kullanılmamış olarak eBay sitesinde satışa sunulmuş durumda.

HTC One M8 Videoda Göründü
MOBİL

HTC One M8 Videoda Göründü

HTC’nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefon modelinin resmi olarak duyurulmasına bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. Yeni HTC One (Kod adı M8) adı altında tanıtılması beklenen telefonun inceleme videosu şimdiden yayınlandı.

YORUMLAR