Far Cry 7 Çıkış Tarihi ve Önemli Bilgiler Sızdırıldı!

Far Cry 7 çıkış tarihi ortaya çıktı. Ayrıca Ubisoft'un yeni açık dünya oyununun nerede geçeceği de sızdırıldı. İşte merak içerisinde beklenen yapımın detayları!

Far Cry 7 çıkış tarihi dahil olmak üzere oldukça önemli bilgiler gün yüzüne çıktı. Peki, dünya çapında oldukça büyük bir popülerlik elde eden serinin yeni oyunu ne zaman piyasaya sürülecek? Ortaya çıkan bilgilere dair ayrıntılar haberimizde.

Crytek tarafından geliştirilen ilk Far Cry oyunu 2004 yılında çıktı. Oyunun büyük beğeni toplaması üzerine 2008 yılında Far Cry 2 satışa sunuldu. Çok fazla sayıda oyuncu tarafından beğenilen serinin altıncı ana oyunu ise 2021 yılında piyasaya sürüldü.

Far Cry 6 piyasaya sürüldükten sonra çoğu kişi, yeni video oyununu beklemeye başladı. 2021 yılından beri sessizliğini koruyan seri ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme sonucunda oyunun piyasaya sürüleceği tarih ve nerede geçeceği gibi bilgiler sızdırıldı. Peki, Far Cry 7 ne zaman çıkacak? 

Far Cry 7 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Video oyunu sektörünün en önemli şirketlerinden biri olan Ubisoft'un iki yeni Far Cry oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor. Tom Henderson'a göre Far Cry 7 ve çok oyunculu moda sahip bir Far Cry oyunu 2025 yılının sonbahar mevsiminde satışa sunulacak.

Başlangıçta tek oyunun olması amaçlandığı ancak geliştirme sürecinde oyunun iki ayrı proje hâline getirildiği iddia ediliyor. Far Cry 7’nin hikâyesiyle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Oyunda Sons of Truth adlı bir tarikat tarafından kaçırılan zengin bir aileyi kurtarmak için 72 saat süre verilecek.

Bu sürenin gerçek dünyada 24 saate denk geldiği söyleniyor. Oyuncular aile üyelerini istedikleri sıralamada kurtarabilecek. Eğer ailede bulunan tüm kişiler kurtarılamazsa oyun %100 tamamlanamayacak.

Ücretsiz Epic Games Oyunları Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!
OYUN

Ücretsiz Epic Games Oyunları Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!

Epic Games, düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Yeni ücretsiz Epic Games oyunları da belli oldu. Epic Games'in belirli aralıklarla bedava olarak dağıttığı oyunlar, oyuncuların uzun süre boyunca keyifli vakit geçirmesine imkân tanıyor.

Far Cry 7 Nerede Geçecek?

Merak içerisinde beklenen Far Cry 7 isimli video oyununun Alaska'nın vahşi doğasında geçeceği iddia edildi. Ayrıca oyunda kalıcı ölüm ve sırt çantası sistemi gibi özelliklerin yer alacağı da söylentiler arasında.

Far Cry 7'nin ayrıca yeni bir sorgulama mekaniğine sahip olacağı iddia edildi. Böylece düşmanların sorguda yalan söylemek sessiz kalmayı seçmek ve hatta kaçmaya çalışmak gibi farklı davranışları olabilecek.

Far Cry 6 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?
OYUN

Far Cry 6 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Far Cry serisi oldukça köklü ve geniş kitlelere ulaşmayı başarmış bir oyun.

YORUMLAR