Hyundai'nin Türkiye'de Üreteceği Yeni Elektrikli Otomobilden İlk Görüntüler Geldi!

Hyundai, yakında Türkiye'de üretilecek yeni elektrikli otomobilinin konspet versiyonunu duyurdu. İşte yeni modelin ilk görselleri ve tanıtım tarihi!

Akıllı Özetleme Bu içeriği saniyeler içinde ChatGPT ile özetleyin.

Ülkemizde ürettiği şehir içi araçlarla yakından tanıdığımız Hyundai, elektrikli otomobil pazarına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket son olarak Türkiye'de üreteceği ilk tamamen elektrikli otomobilinin temelini oluşturacak yeni konsept modelini resmen duyurdu.

Hyundai IONIQ 2 adıyla piyasaya sürülmesi beklenen yeni otomobilin konsept versiyonundan ilk resmi görselleri paylaşan marka, aracın ne zaman tanıtılacağını da açıkladı.

Hyundai'nin Konsept Modeli IAA Mobility 2025’te Tanıtılacak

Hyundai Türkiye'nin resmi X hesabından yapılan paylaşıma göre, markanın yeni elektrikli otomobil konsepti 9–14 Eylül tarihlerinde Münih'te düzenlenecek IAA Mobility 2025 etkinliğinde ilk kez sergilenecek. Ziyaretçiler, etkinliğin Ludwigstraße 14 adresinde yer alacak Hyundai standında yeni konsept modeli ayrıntılı şekilde inceleyebilecekler.

Paylaşılan görseller, yeni konsept otomobilin, IONIQ serisinin imzası haline gelen keskin ve modern tasarım dilini sürdüreceğini gösteriyor. Aracın yenilenen ön ızgarası büyük yapısıyla dikkat çekerken, spoiler bölümü ise daha oval ve bütünleşik bir tasarımla araca zarif bir hava katıyor.

Hyundai, bu özel konseptin yakında İzmit fabrikasında üretilecek yeni IONIQ 2 modeline de ilham olacağını vurguluyor. Bu nedenle IAA Mobility 2025'te sergilenecek modelin yeni araç ile ilgili önemli bilgiler sunacağını söyleyebiliriz.

Hyundai'nin Sevilen Hatchback Modeli Geri Dönüyor!
Otomobil

Hyundai'nin Sevilen Hatchback Modeli Geri Dönüyor!

Hyundai'nin sevilen hatchback modeli Türkiye'ye geri dönüyor! Peki otomobilin fiyatı ve özellikleri nasıl olacak? İşte konuyla ilgili detaylar...

Peki siz Hyundai'nin yeni elektrikli otomobil konsepti hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Haber Yazarı

Gazi Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği okuyor ama kalbi teknolojide atıyor. Lise yıllarında arkadaşlarıyla blog açarak başladığı yazarlık serüvenine Tamindir'de devam ediyor. Mobil teknolojiler, yapay zeka uygulamaları ve otomotiv sektöründeki gelişmeler ilgi alanları arasında. Özellikle elektrikli araçlar ve akıllı mobilite çözümleri hakkında yazmayı seviyor. Genç bakış açısıyla teknoloji haberlerini ele alıyor. Ağustos 2024 ve Mayıs 2026 arası Tamindir'de çalıştı.