Invincible 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı (Video)

Paylaşılan videoyla beraber Invincible 2. sezon çıkış tarihi belli oldu. İşte tüm dünyada büyük beğeni toplayan animasyon dizisinin yeni sezonuna dair detaylar!

Invincible 2. sezon çıkış tarihi, yayımlanan bir fragmanla birlikte belli oldu. Peki, Amazon Prime Video üzerinden yayımlanan popüler animasyon dizisinin yeni sezonu ne zaman izleyicilerle buluşacak? Konuya dair detaylar haberimizde.

Invincible isimli başarılı animasyon dizisinin ilk sezonu 2021 yılında yayımlanmıştı. 8 bölümden oluşan ilk sezon, dünya çapında çok fazla sayıda kişi tarafından oldukça beğenilmişti. İlk sezonu izleyen kişiler, yeni sezonu merak içerisinde beklemeye başlamıştı.

Invincible 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

IMDb puanı yüksek animasyon dizileri arasında yer alan Invincible'ın yeni sezonu için bir fragman yayımlandı. Paylaşılan video, yeni sezonda gerçekleşecek olan olaylar hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor.

Fragmanda ayrıca ikinci sezonun ne zaman yayımlanacağına yönelik bir bilgi de bulunuyor. Prime Video'nun resmi YouTube kanalı üzerinden yayımlanan videoya göre söz konusu animasyon dizisinin ikinci sezonu 2023 yılının sonuna doğru çıkacak. Yani yeni sezon muhtemelen yılın son çeyreğinde yayımlanacaktır.

Invincible Konusu Nedir?

Invincible, Nolan Grayson isimli dünyadaki en güçlü süper kahramanın oğlu Mark Grayson'ın hikâyesini anlatıyor. Animasyon dizisini henüz izlemediyseniz ilk sezona Amazon Prime Video isimli dijital yayın platformu üzerinden erişebilirsiniz.

Popüler animasyon dizisi Invincible hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

The Last of Us Yaratıcısı Diziden Bir Kuruş Bile Almadığını Açıkladı
İNTERNET

The Last of Us Yaratıcısı Diziden Bir Kuruş Bile Almadığını Açıkladı

Bir HBO uyarlaması olarak elde ettiği başarının ardından The Last of Us son zamanlarda oyun dünyasının en büyük hikâyelerinden biri olarak dizi evreninde de büyük başarı yakaladı ve Neil Druckmann büyük övgüleri toplayan isim oldu ancak Mobygames'teki jeneriği kontrol ederseniz, oyun yönetmeninin aslında Bruce Straley adında bir adam olduğunu fark edeceksiniz.

YORUMLAR