Netflix Gears of War Filmi Çekecek!

Son yıllarda ünlü oyunları uyarlamasıyla öne çıkan Netflix'ten bir yeni proje daha gelecek. Sevilen TPS Gears of War için iki yeni proje yolda!

Netflix Gears of War Filmi Çekiyor!

The Witcher, Arcane ve Cyberpunk 2077: Edgerunners gibi aslen oyunlardan uyarlanan yapımlarla adından söz ettirmeyi başaran Netflix, yeni bir projeyle oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bugün ortaya çıkan bir bilgiye göre ünlü TPS oyun serisi Gears of War'un filmi yapılacak. Aynı zamanda film ile birlikte animasyon dizi de yayınlanacak.

Oyun Filmleri Furyası Geri Mi Dönüyor?

Gears of War için düşünülen projeler henüz yapım aşamasına geçmese de Netflix, proje duyurusunu yaptı. Firma, yakın zamanda çıkacak olan devam oyunuyla birlikte ilgiyi daha da perçinlemek istiyor olabilir. 

Sinema sektörünün önde gelen isimleri, 2000'li yılların başında oyun dünyasına karşı ilginin artış gösterdiğini fark edince arka arkaya oyun filmleri çekmeye başlamıştı. Fakat yeterli kaliteyi taşımaması ve oyunların dünyasını yansıtmaması sebebiyle birçok oyunsever filmleri beğenmemişti.

Son yıllarda Netflix'in oyun dünyasına karşı daha fazla ilgi göstermesi, yeniden benzer bir akımın doğmasına sebep olabilir. Ancak bu sefer hayranlar tarafından çok daha sevilen ve kaliteli yapımlar görüyoruz.

Tüm Zamanların En İyi TPS Oyunları
OYUN

Tüm Zamanların En İyi TPS Oyunları

TPS (Third Person Shooter) oyunları, pek çok kişinin ilgisini çeken bir oyun türüdür. Özellikle de FPS oyunları ile pek arası olmayan kişiler genellikle TPS oyunlarına daha çok rağbet gösteriyor.

YORUMLAR