Steam, Haftanın En Çok Satan Oyunlarını Açıkladı!

Steam'in haftanın en çok satanlar listesi belli oldu. Peki, geçtiğimiz hafta içerisinde en fazla hangi oyunlar satıldı? İşte paylaşılan listenin detayları!

Steam Haftanın En Çok Satan Oyunları (13-20 Şubat)

Steam'de haftanın en çok satan oyunları belli oldu. SteamDB tarafından paylaşılan listeye göre Helldivers 2 geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu oldu. Peki, 9-16 Nisan 2024 tarihleri arasını kapsayan listede hangi oyunlar yer almayı başardı?

Dünyanın en popüler dijital oyun platformlarından biri olan Steam'e her hafta binlerce oyun çıkışını gerçekleştirirken, binlercesi de yeni satışlar gerçekleştiriyor. Haftanın en çok satan oyunları listesini yayımlayan Steam'in veritabanı platformu SteamDB, geçtiğimiz haftanın en çok satanları listesini gözler önüne serdi.

SteamDB tarafından paylaşılan listede Counter-Strike: 2, Apex Legends, Destiny 2 PUBG: Battlegrounds ve Lost Ark gibi yapımlar da bulunuyor fakat bunlar oynaması ücretsiz olduğundan ötürü listede yer vermedik.

Steam'de En Çok Satan Oyunlar Hangileri?

  Oyun Geliştirici Çıkış Tarihi
1. Helldivers 2 Arrowhead Game Studios 8 Şubat 2024
2.

RimWorld

Ludeon Studios 17 Ekim 2018
3. Fallout 4 Bethesda Game Studios 10 Kasım 2015
4. Content Warning Skog 1 Nisan 2024
5. Fallout 76 Bethesda Game Studios 14 Nisan 2020
6. Infection Free Zone Jutsu Games 11 Nisan 2024
7. Call of Duty Sledgehammer Games 28 Ekim 2022
8. Baldur's Gate 3 Larian Studios 3 Ağustos 2023
9. Red Dead Redemption 2 Rockstar Games 5 Aralık 2019
10. Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ubisoft Montreal 1 Aralık 2015

Helldivers 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Helldivers 2 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Helldivers 2 sistem gereksinimleri, Arrowhead Game Studios AB tarafından geliştirilen aksiyon TPS oyununu PC üzerinden oynamak isteyen kişiler için büyük bir öneme sahiptir çünkü bilgisayardaki donanım, oyunun gereksinimleri karşılamazsa kasma ve donma problemleri ortaya çıkar.

SteamDB'nin paylaştığı listeye göre 9-16 Nisan​ 2024 tarihleri arasında en fazla satan yapım Helldivers 2 oldu. Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen aksiyon TPS oyunu 2024 yılının şubat ayında satışa sunuldu. RimWorld ise listenin ikinci sırasında konumlandı.

Listede ayrıca en iyi RPG oyunları arasında bulunan Baldur's Gate 3, Red Dead Redemption 2 ve Tom Clancy's Rainbow Six Siege dahil olmak üzere pek çok kaliteli yapım mevcut.

Steam FPS Festivali Başladı: %85'e Varan İndirim Fırsatını Kaçırmayın!
OYUN

Steam FPS Festivali Başladı: %85'e Varan İndirim Fırsatını Kaçırmayın!

Steam'in Türk Lirası'ndan tamamen dolar ile oyun satışına geçmesiyle birlikte oyuncuların birçoğu indirimlerden indirimlere uygun fiyatlı oyunlara erişim sağlayabiliyor.

Peki siz bu hafta Steam'den yeni bir oyun aldınız mı? Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR