2018'in En İyi Mobil Oyunu Hangisiydi? Sizin Oylarınızla Seçiyoruz

Sizlerin oylarıyla 2018’in en iyi mobil oyununu seçiyoruz. Hemen oyunuzu verin!

2018'in en iyi mobil oyunu

Mobil oyun dünyası her geçen gün biraz daha büyümeye devam ederken, 2018 yılında birbirinden güzel oyunlar, Android ve iOS sahipleriyle buluştular. Biz de sizlerin oylarıyla 2018’in en iyi mobil oyununu seçmeye karar verdik.

Yıl içerisinde PUBG ve Fortnite gibi bilgisayar dünyasını kasıp kavuran yapımlar mobilde oyuncularla buluşurlarken, JYDGE, Brawl Stars ve Stranger Things: The Game gibi birbirinden güzel mobil oyunlar da piyasadaki yerlerini aldılar. Yılın en çok konuşulan oyunlarının başında Hadi gelirken, katıldığı birçok uluslararası yarışmadan ödülerle dönen Oddmar da dikkat çeken yapımlardan bir tanesi olmayı başardı.

En iyi oyunu belirlemek için yapmanız gerekenler ise oldukça basit: Yukarıda yer almasını istediğiniz oyun için yeşil, aşağı sıralarda yer almasını istediğiniz oyun için kırmızı tuşa basmak. Böylece en iyi oyun, bütün oyların ortalamasının alınmasıyla kendine ilk sırada yer bulacak.

 

 

2018'in En İyi Oyununu Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
OYUN

2018'in En İyi Oyununu Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!

2018 yılında yine birbirinden güzel oyunlar bizlerle buluştu. Özellikle God of War ve Red Dead Redemption 2 oynayan herkese harika saatler yaşatmayı başaran iki oyun oldu.

2018'in En İyi Otomobili Belli Oldu
İNTERNET

2018'in En İyi Otomobili Belli Oldu

2001 yılından bu yana düzenlenen Autobest ödülü, bu yıl da geleneğini bozmadı ve Avrupa'nın 31 ülkesinden 31 otomotiv gazetecisinin oylarıyla yılın en iyi otomobilinin seçimine ev sahipliği yaptı.

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)
YAZILIM

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)

Mac, Android, iOS ve PC için en iyi ücretsiz VPN programları neler? Bedava VPN hizmetleri ile internette hiçbir ödeme yapmadan anonim bir şekilde gezebilirsiniz.

YORUMLAR