Android İçin En İyi Torrent Uygulamaları

Torrent, bilgisayarınıza ihtiyacınız olan şeyleri indirmek için kullanılan en popüler ve en kullanışlı yöntemlerden bir tanesi. Torrent ile hem bilgisayarınızda fazladan yer kaplamadan beğendiğiniz yazılımları ve diğer içerikleri diğer insanlarla paylaşab

Android İçin En İyi Torrent Uygulamaları

Torrent, bilgisayarınıza ihtiyacınız olan şeyleri indirmek için kullanılan en popüler ve en kullanışlı yöntemlerden bir tanesi. Torrent ile hem bilgisayarınızda fazladan yer kaplamadan beğendiğiniz yazılımları ve diğer içerikleri diğer insanlarla paylaşabiliyor hem de aradığınız her şeyi kolayca bulabiliyorsunuz.

Torrent zaman zaman korsan faaliyet için kullanılıyor olsa da, bu konseptin ne kadar başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu amaçla kullanılmadığı zaman da sizi pek çok sorundan ve ihtiyaçtan kurtarabiliyor. Üstelik artık yalnızca bilgisayarlarınızda değil, mobil cihazlarınızda da torrent kullanabiliyorsunuz.

Android cihazlar için geliştirilmiş olan torrent uygulamaları da gitgide daha başarılı hale geliyorlar. Pek çok kapsamlı özelliğe sahip torrent uygulaması bulunuyor ve bunlar arasından ihtiyacınız olanı seçmek zorlaşıyor. Bu yüzden Tamindir ekibi olarak sizler için Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi torrent uygulamalarını derledik.

aDownloader

aDownloader, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı torrent indirme uygulamalarından bir tanesidir. Aynı zamanda bir HTTP indiricisi olarak da kullanabileceğiniz aDownloader ile ihtiyacınız olan her şeyi kolayca indirebilirsiniz.

Uygulama ile  istediğiniz zaman indirmeyi durdurma ve daha sonra kaldığınız yerden devam etme şansına da sahipsiniz.

İndirme işlemini başlatmak için tek yapmanız gereken sdcard üzerinden torrent dosyalarını seçmek veya torrent sitelerinden indirme linkini almak.

aTorrent

aTorrent, bir diğer Android cihazlarınızda torrent dosyalarını indirmek için kullanabileceğiniz kullanışlı ve hızlı uygulama. Bu uygulamada bulunan yalnızca wi-fi seçeneği ile kotanızı harcamaktan kaçınabilirsiniz.

Türkçe dil desteği olmasıyla dikkat çeken uygulama ile internet üzerinden bulduğunuz linkleri ekleyerek dosya indirmesi yapabilirsiniz. Uygulamaya isterseniz indirme hız limiti de girebiliyorsunuz.

Uygulama otomatik indirmeye başlama, band ayarı, bildirim metni renk seçimi, google üzerinden direk arama yapma ve birden fazla dosya indirme gibi özelliklere de sahip.

BitTorrent

Torrentin atalarından sayılan BitTorrent'in resmi uygulamasını da torrent dosyalarını Android cihazınıza indirmek için kullanabilirsiniz.

Uygulama ile kolayca arama yapabilir ve torrent dosyalarını direk olarak cihazınıza indirebilir, daha sonra buradan uygulamaya ekleyip indirmeye başlayabilirsiniz. Ücretsiz olmasıyla birlikte hızlı olmasıyla da dikkat çekiyor.

Uygulamada herhangi bir hız veya boyut limiti bulunmamakla birlikte isterseniz yalnızca wi-fi moduyla kotanızı harcamaktan da kurtulabilirsiniz. Ayrıca uygulama ile indirdiğiniz medya dosyalarını da oynatabilirsiniz.

Flud

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diğer başarılı torrent indirme uygulaması da Flud – Torrent Downloader. Tamamen ücretsiz olan uygulama reklam içermemesiyle de gönülleri fethediyor.

Flud ile herhangi bir hız veya boyut sınırlaması olmadan torrent dosyalarını kolayca indirebilir veya paylaşabilirsiniz. Ayrıca indirdiğiniz dosyaların nereye indirileceğini kendiniz belirleme şansına sahipsiniz.

Uygulama ile isterseniz birden çok dosyaya sahip olan torrent dosyaları içinden hangilerini indirmek istediğinizi seçebiliyor, böylece istemediğiniz dosyaların inmesini engellemiş oluyorsunuz.

Frostwire

Frostwire aslında genel bir dosya indirme uygulaması olmakla birlikte torrent dosyalarını da kolayca ve hızlı bir şekilde indirebiliyorsunuz. Bu uygulama ile internette aradığınız resim, müzik ve video gibi dosyaları kolayca bulabiliyorsunuz.

Uygulama ile sadece wi-fi seçeneğini seçebilir, böylece mobil bağlantı üzerinden indirme yapmasını engelleyebilirsiniz. Bu sayede kotanızı harcamaktan kaçınabilirsiniz.

Sade ve kolay kullanılabilen bir arayüze sahip olan uygulamada ayrıca proxy desteği, güvenlik duvarı koruması, filtreleme seçenekleri, chat odası gibi özelliklerde bulunmakta.

The Pirate Bay Proxy

Bildiğiniz gibi Pirate Bay, normalde internet üzerinden torrent dosyalarını arayıp bulabileceğiniz çok kapsamlı bir torrent web sitesi. Bu resmi uygulama ile de Android cihazlarınızda torrent indirmesi yapabilirsiniz.

Uygulamadaki proxy desteği sayesinde engelli olmasına rağmen Pirate Bay üzerinden direk olarak engeli kaldırıp torrant arayabilir ve indirebilirsinziz.

Ayrıca uygulama ile magnet linkleri de dosya indirmek için kullanabilir ve ihtiyacınız olan her şeyi hem hızlı hem de kolay bir şekilde cihazınıza indirebilirsiniz.

Torrent Downloader Client

Torrent Downloader Client, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz torrent indirme uygulamalarından bir diğeri. Gayet hızlı ve kolay kullanıma sahip bir uygulama olduğunu söylemek mümkün.

Uygulama ile nerede olursanız olun aradığınız dosyaları kolayca indirebilirsiniz. Ayrıca uygulamada herhangi bir hız limiti de bulunmamakta.

Yine uygulamanın birden çok torrent sıraya koyma, kullanıcı dostu arayüz, magnet link desteği, yalnızca wi-fi modu, P2P, HHTP, DHT ve UDP desteği gibi özellikleri de mevcut.

Torrent Movie Downloader

Torrent Movie Downloader da Android telefonunuza ücretsiz olark indirip kullanabileceğiniz bir diğer torrent uygulaması. Adı sizi yanıltmasın, yalnızca film değil her türlü torrent dosyasını bu uygulama ile indirebilirsiniz.

Uygulama hız limiti olmaması, parçalı indirme özelliği, magnet link desteği, şifreleme desteği, proxy desteği, duraklatma ve 16'ya kadar çoklu indirme özellikleri sunuyor.

Ayrıca uygulamanın en güzel özelliği torrent indirmelerini zamanlamanıza imkan tanıması diyebilirim. Böylece istediğiniz zaman torrent indirmeleri başlar istediğiniz zaman sonlanır

Torrentex

Torrentex uygulaması ile ihtiyacınız olan her türlü yazılımı veya dosyayı Android cihazınıza hızlı ve kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Üstelik tamamen ücretsiz olarak bu uygulamayı indirebilirsiniz.

Uygulamanın herhangi bir hız ya da boyut limiti bulunmamakla birlikte aynı anda birden çok torrent dosyasını indirmenize de olanak tanıyor.

Uygulamada bulunan yalnızca wi-fi seçeneği ile de sadece wi-fi bağlantısı olduğunda indirme yapmanızı garanti edebilir, böylece kotanızı harcamamış olursunuz.

tTorrent Lite

tTorrent Lite uygulaması ile de Android cihazlarınıza istediğiniz çevrimiçi kaynaktan torrent dosyalarını indirebilirsiniz. Gayet kapsamlı olan bu uygulama ile isterseniz indireceğiniz dosyaları önem sırasına göre sıralayabilirsiniz.

Uygulamanın gelişmiş arama motoru ile aradığınız torrentleri kolayca bulabilir, yalnızca wi-fi modu ile internet kotanızı harcamamış olursunuz. Uygulamanın ücretsiz versiyonu olduğu için indirme hızınız 250 kb ile limitli.

Uygulamayı beğenirseniz pro versiyonunu satın alarak hem hız limitini hem de sinir bozucu reklamları kaldırabilirsiniz.

uTorrent

uTorrent bence listemizdeki en iyi torrent uygulaması diyebilirim. Hafif, hızlı ve ücretsiz olmasının yanında pek çok kapsamlı özelliğe sahip olan uTorrent fazlasıyla güçlü ve fazlasıyla yeterli bir torrent uygulaması.

Tamamen ücretsiz olan uygulamada herhangi bir hız limiti de bulunmamakta. Sade arayüzü ile aradığınız her şeyi kolayca bulmanıza imkan sağlayan uygulama ile birden çok dosya içeren torrent dosyalarından istediklerinizi ayıklayıp indirebilirsiniz.

Ayrıca indirdiğiniz dosyalarını inmesini istediğiniz konumu seçebilir, magnet linkleri ekleyebilir, yalnıza wi-fi moduyla internet kotanızı koruyabilirsiniz.

Vuze

Başarılı bir bittorent istemcisi olan Vuze'nin resmi torrent indirme uygulaması olan Vuze Torrent Downloader ile torrentlerinizi istediğiniz gibi kolayca yönetebilir ve istediğiniz dosyaları indirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz ve kolay kullanıma sahip olması sebebiyle milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Vuze ile indirme ve yükleme hızını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Indirmeleriniz tamamlandığında size sesli olarak bildiri yapan uygulama ile torrent arayabilir veya bağlandı değerlerini girerek ekleyerek indirmeye başlayabilirsiniz.

YORUMLAR