Ayın En İyi Android Uygulamaları - Nisan 2015

Ayın en iyi Android uygulamalarını Nisan 2015'i baz alarak sizler için listeledik!

Ayın En İyi Android Uygulamaları - Nisan 2015

Her ay olduğu gibi bu ay da en iyi Android uygulamalarını seçmek tabii ki Tamindir'in görevleri arasında ve karşınızda Nisan 2015 için ayın en iyi Android uygulamaları listemiz! Listemize aldığımız uygulamalardan bazıları her ne kadar önceki aylarda Google Play'deki yerlerini almış olsalar da popüler hale gelmeleri veya kullanıcıların tercih edebilecekleri bir şekle bürünmeleri Nisan'ı buldu diyebilirim. Bu nedenle dikkatinizden kaçmış olabilecek en iyi 5 Android uygulamasından hemen bahsetmeye başlayalım.

Drippler

Drippler uygulaması son zamanlarda Android kullanıcılarına yardımcı olabilecek en iyi uygulamalar arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Mobil cihazınızla neler gerçekleştirebileceğinize dair rehberler, ROM güncellemesi denetlemeleri, en trend ve yeni çıkan uygulamalar ve daha pek çok konu hakkında anlık olarak sizi bilgilendirebilen uygulama, adeta eliniz ayağınız oluyor diyebilirim.

Eğer Android cihazınızı kullanırken bir rehberden faydalanarak cihazınızın tüm yeteneklerinden istifade etmek istiyorsanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum

Infinit

Infinit uygulaması, farklı mobil cihazlarınız ve masaüstü bilgisayarınız arasında dosya transferleri yapmak istiyorsanız denemeden geçmemeniz gereken uygulamalar arasında. Zira tüm cihazlarınızı aynı Wi-Fi ağına bağladıktan sonra tek yapmanız gereken Infinit uygulamasını kullanarak dosya transferi gerçekleştirmek. İşlem direkt olarak ağ üzerinden dosyaları gönderdiği için internet hızınızdan bağımsız olarak çok yüksek hızlara çıkmanız mümkün hale geliyor.

Wahooy

Wahooy uygulaması yerli yapım bir uygulama ve Android cihazlarınızı kullanarak izlediğiniz diziler hakkında onlarca farklı bilgiyi kolay yoldan elde etmenizi sağlıyor. Bir yandan dizi izlerken diğer yandan Android telefon veya tabletinizde açık duran uygulama, dizide gerçekleşen sahnelere göre o sahnede giyilen kıyafetin model ve markasından tutun da oyuncular hakkında bilgilere kadar pek çok bilgiyi başarıyla sunabiliyor.

Türk dizilerini sıkı bir şekilde takip edenler bu tür alt bilgileri elde ederek dizi keyiflerini katlayabilir ve daha iyi takip gerçekleştirebilirler.

Aillis

Aillis uygulaması geçmişte LINE Camera olarak bilinen fotoğraf çekme ve düzenleme uygulamasının tamamen yenilenmiş hali. Dolayısıyla Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz en çok olanağı sunan fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alması sebebiyle beğeneceğinize inanıyorum.

Uygulamada filtreler, efektler, ışık ve kontrast ayarları, kesme ve kırpma, kolaj yapma ve onlarca farklı özellik daha yer alıyor. Bu özelliklerden faydalanarak hem fotoğraflarınızın daha etkili olmasını sağlayabiliyor, hem de sanal bir şekilde kendinize makyaj yaparak en güzel görünüme sahip olmayı da garantileyebiliyorsunuz. Son zamanlarda karşıma çıkan en iyi ücretsiz fotoğraf çekme ve düzenleme uygulamalarından birisi olduğunu söyleyebilirim.

reTXT

reTXT uygulaması Android sahipleri için hazırlanmış mesajlaşma uygulamaları arasında ancak sadece 2 aylık bir deneme sürümü şeklinde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Bu bakımdan WhatsApp gibi cüzi bir ücret talep eden uygulama, rakibinden çok daha geniş olanaklar sunabildiği için alternatif bir mesajlaşma uygulaması arayanların dikkatini çekecektir.

Grup sohbetleri, fotoğraf ve videolu mesajlar gönderme, mesajları düzenleme veya silme, şifreli ve güvenli mesajlaşma gibi pek çok imkanı kullanıcılara sunan reTXT, kullanıcıların dikkatini çekebilirse oldukça başarılı ve çok kullanılan uygulamalardan olacaktır.

Nisan 2015 için sizlere kesinlikle önerebileceğimiz Android uygulamalarının sonuna geldik ancak gelecek aylarda da bizi takip ederek en güzel uygulamaları keşfetmeyi unutmayın!

YORUMLAR