Chrome'da Birden Fazla Google Hesabı Nasıl Kullanılır?

Google Chrome tarayıcısını birden fazla kişiyle ortak kullanmak istiyorsanız, bu rehberimizdeki adımları uygulayarak ayrı profiller oluşturabilirsiniz.

Chrome'da Birden Fazla Google Hesabı Nasıl Kullanılır?

Başkalarıyla ortak bir bilgisayar kullanıyorsanız, internet tarayıcısını da ortak olarak kullanmak durumunda kalabiliyorsunuz. Kişiselleştirilmiş tarayıcı ayarları ve yer imlerinin birbirine karışmasını istemiyorsanız, Google hesaplarınız üzerinden her kişi için ayrı bir profil oluşturabilirsiniz. Bu rehberimizde, Chrome’da birden fazla Google hesabı nasıl oluşturulur? Sizlere anlatacağız.

Chrome’da Özel Profil Nasıl Oluşturulur?

Chrome profiller

Chrome tarayıcısında özel bir profil oluşturmak istiyorsanız öncelikle sağ süt köşede bulunan profil resminize veya isminize tıklayın.Açılan menüden Kişileri Yönet butonuna tıklıyoruz.

Chrome kişi ekleme

Sağ alttaki Kişi Ekle butonuna tıklıyoruz.

Chrome profil bilgileri

Burada profilini oluşturacağınız kişinin ismini ve profil resmini belirleyebilirsiniz. Bunun ardından Ekle butonuna tıklıyoruz.

Chrome oturum açma ekranı

Profil bilgilerini kaydettikten sonra ilgili profil için bir Chrome penceresi açılacaktır. Google hesabını kullanarak giriş yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Chrome’da Profiller Nasıl Değiştirilir?

Chrome profiller arası geçiş

Tüm profillerinizi oluşturduktan sonra, profiller arasında geçiş yapmak için yine sağ üst köşedeki profil resmine tıklıyoruz ve menüden diğer profilin ismini bularak seçiyoruz. Artık Chrome tarayıcısını kendi özelleştirilmiş ayarlarınızı kullanarak birden fazla kişiyle ortak bir şekilde kullanabilirsiniz.

Chrome kişiyi kaldır

Oluşturduğunuz profilleri kaldırmak istiyorsanız yine aynı menüye giderek Kişileri Yönet seçeneğine tıklıyoruz ve ilgili profilin sağ üst köşesindeki üç noktalı butona tıklayarak Bu Kişiyi Kaldır seçeneğine tıklıyoruz.

iOS’ta Chrome Şifreleri Nasıl Yedeklenir?
NASIL YAPILIR

iOS’ta Chrome Şifreleri Nasıl Yedeklenir?

İnternet tarayıcıları, masaüstü sürümlerde olduğu kadar mobil sürümlerde de aşırı kullanışlı özellikler sunuyor.


Google Chrome'u Bu Ayarlarla Hızlandırın
YAZILIM

Google Chrome'u Bu Ayarlarla Hızlandırın

Google Chrome'un oldukça hızlı web tarayıcılardan birisi olmasına karşın çıktığından beri geçen senelerde giderek daha fazla özelliğe sahip olması onun bu gücünün biraz düşmesine sebep oldu diyebilirim.

YORUMLAR