Çiftler İçin Sevgililer Günü'nü Renklendirecek Mobil Oyunlar

Eğer Sevgililer Günü'nü partnerinizle veya eşinizle birlikte geçirirken  zamanınızı keyifli bir şekilde değerlendirmenizi sağlayacak ve eğlenmek için size bütçe açısından yük olmayacak bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Çiftler İçin Sevgililer Günü'nü Renklendirecek Mobil Oyunlar

Eğer Sevgililer Günü'nü partnerinizle veya eşinizle birlikte geçirirken  zamanınızı keyifli bir şekilde değerlendirmenizi sağlayacak ve eğlenmek için size bütçe açısından yük olmayacak bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda Sevgililer Günü'nde karşılıklı veya birliklte oynayabileceğiniz ilginç ve birbirinden güzel oyunlara yer vereceğiz. Bu oyunları listelemeden önce "Sevgilimiz yok ki birlikte oyun oynayalım" diye sitem ettiğinizi duyabiliyoruz. Merak etmeyin, bu konuda da teknolojiden faydalanabilmeniz için size bu yazımızda arkadaş bulmanıza yardımcı olacak uygulamaları listelemiştik:

Sevgililer Gününü Yalnız Geçirmek İstemeyenler için En İyi Flört Uygulamaları

Gerekli araçları hizmetinize sunduktan sonra silahlarınızı kuşanarak görevi tamamlamak size düşüyor. Şimdi sıra ilişkinizin ne kadar sağlam olduğunu görmenizi sağlayacak çok oyunculu oyunlara ve aynı cihaz üzerinde oynanabilen mobil oyunlara geliyor:

Bounden

Eğer yeni sevgili bulduysanız, ya da partnerinizle ne zamandır dans etmeyi istiyorsanız; fakat bu işi gerçekleştirebileceğinize inanmıyorsanız aradığınız fırsat parmaklarınızın ucuna geldi. Bounden adlı bu ilginç mobil oyun size hem partnerinizle eğlenme, hem de dans etmeyi öğrenme imkanı veriyor.

Bounden'da ekranda çeşitli şekiller size sunuluyor ve bu şekilleri partnerinizle birlikte takip ederek dans figürlerini oluşturuyorsunuz. Bu işi gerçekleştirebilmeniz için önceden herhangi bir dans eğitimi almış olmanıza da gerek yok.

Super Ball Juggling


Bir elin nesi var, iki elin sesi var sözünün anlamını bize uygulamalı olarak gösteren Super Ball Juggling size hayatın tek başınıza ne kadar zor olduğunu ve bir partnerin hayatınızı nasıl kolaylaştırabildiğini göstermesi ile Sevgililer Günü ruhunu yaşatabilen bir mobil oyun. Super Ball Juggling'de temel olarak top sektirme yeteneklerini konuşturmaya çalışan futbolcuları yönetiyoruz. Bu işi sadece bir futbolcuyla yapmak bile zorken ekranda aynı anda iki futbolcunun top sektirmesini sağlamamız gerekiyor. Peki biz ne yapıyoruz? Yabancı oyuncu transferiyle sevgilimizi yanımıza alıyoruz ve kişi başına bir futbolcuyu yöneterek rekorlara merhaba diyoruz.

Oyunu iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilmeniz mümkün:

Tennis Ball Juggling Super Tap

Eğer Super Ball Juggling'in neden Android versiyonu olmadığına üzülüyorsanız çok üzülmenize gerek yok. Tennis Ball Juggling Super Tap size aynı eğlenceyi Android cihazlarınız üzerinde sunabilen bir mobil oyun. Değişen tek şey futbol yerine tenis sporundaki yeteneklerimizi sergiliyor oluşumuz. Ekranda yine 2 sporcu yer alıyor ve yine ikisiyle aynı anda top sektirmeye çalışıyoruz. Bu iş sevgilinizle birlikte çok daha kolay, Gelsin yüksek puanlar:

Micro Battles

Sevgilinizle ya da eşinizle evin reisinin kim olacağını seçmekte zorlanıyor musunuz? O zaman kozlarınızı Micro Battles'ta paylaşın. Micro Battles içerisinde sadece tek bir oyun değil, birden fazla karşılıklı olarak kapışabileceğiniz oyun içeriyor. Kimi zaman düello yapan kovboyları yönetiyor, kimi zaman havada çarpışan uçakları yönetiyorsunuz. Aynı cihaz üzerinde oynayabileceğiniz bu oyunun birden fazla versiyonu bulunmakta ve her versiyonda yeni oyun türleri bir araya getirilmekte:

Draw Something

Eğer Sevgililer Günü'nde sevgilinizle aranıza mesafeler girdiyse üzülmeyin, Draw Something ile ona sevginin resmini çizebilirsiniz. Draw Something, 2 kişiyle oynayabileceğiniz bir çizim oyunu. Oyunda oyunculardan biri kendisine verilen kelimeyi çizerek diğer oyuncuya anlatmaya çalışıyor ve diğer oyuncu da belirlenen süre içerisinde bu çizilen kelimeyi tahmin etmeye çalışıyor.

Çift olarak uyumunuzu ölçmek için Draw Something güzel bir seçenek olabilir:

Ben Bilmem Eşim Bilir

Ben Bilmem Eşim Bilir televizyonlarda bir hayli beğeni toplayan yarışma programını iOS cihazlarımıza taşıyan bir mobil oyun. Bu oyunda Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında gördüğümüz oyunları oynayabiliyoruz ve partnerimizle uyumumuzu test edebiliyoruz. Bolca kahkaha atmak isterseniz bu oyunu denemenizde fayda var: 

BONUS: Smooth Operator!

Eğer ilişkinizin seviyesi biraz daha ciddi boyutlara ulaştıysa ve ilk öpücüğün nasıl olacağını tecrübe ederek iş kazalarının önüne geçmek istiyorsanız Smooth Operator!'ı deneyebilirsiniz. Bir öpüşme simülatörü olarak tanımlanabilecek oyunda bizi temsil eden kahramanı ve partnerini seçiyoruz, öpüşülecek yeri seçiyoruz ve sonrasında etrafı şenlendiriyoruz. Oyun boyunca ekranda çeşitli işaretler gösteriliyor. Bu işaretleri temel alarak çeşitli dokunmatik hareketler gerçekleştiriyoruz ve kahramanlarımız öpüşme stillerini sahnede sergiliyorlar. Bu işte ne kadar başarılıysak o kadar yüksek puan kazanıyoruz ve dünya çapındaki diğer çiftlere öpüşme yeteneklerimizi sergiliyoruz.

Smooth Operator!'da biraz sulu sahnelere haızrlıklı olmanızda fayda var. İşler bazen dilimizin kontrolünü kaybettiğimizde çığrından çıkabiliyor:

Sevgililer Günü'nüz kutlu ve keyifli olsun!

YORUMLAR