Eski Amiral Gemisi Telefon mu, Yeni Orta Segment Telefon mu? Hangisini Almalısınız?

Bu yazımıza göz atın ve eski amiral gemisi telefonlar ile yeni orta segment telefonların arasındaki farkını öğrenin. Karar vermede aşamasında zorluk yaşamayın.

eski-amiral-gemisi-telefon-mu-yeni-orta-segment-telefon-mu

Yeni bir telefon almak isteyen kişilerin kafasında pek çok soru vardır. İyi kameralı mı olsun yoksa şık bir tasarım mı? Hızlı bir işlemci mi yoksa yüksek bir batarya kapasitesi mi? Bu tarz sorular eminiz ki herkesin aklını kurcalıyordur peki eski amiral gemisi telefon ile yeni orta segment telefon arasında kalırsanız naparsınız?

Bu yazımızda sizler için eski amiral gemisi telefon mu yoksa  yeni orta segment telefon mu almak daha mantıklı birlikte karar vereceğiz. Öncelikle eski amiral gemisi telefon ile yeni orta segment telefonların artılarını ve eksilerinden bahsedelim. Daha sonrasında da karar aşamasına geçelim. 

eski-amiral-gemisi-telefon-mu-yeni-orta-segment-telefon-mu-1

Eski Amiral Gemisi Telefonların Avantajları

  • Daha İyi donanım ve yüksek performans
  • Üst düzey kamera kalitesi
  • Premium tasarım ve malzeme kalitesi
  • Bilinirlik ve dikkat çekme

Hangi Telefonu Almalıyım? Bütçenize Göre Telefon Tavsiyeleri - 2024
MOBİL

Hangi Telefonu Almalıyım? Bütçenize Göre Telefon Tavsiyeleri - 2024

Cep telefonunuzu yenilemek istiyorsanız marka ve modellerdeki çeşitlilik kafanızı karıştırıyor olabilir. Yeni bir telefon alırken seçiminizin kullanım amacınıza uygun olmasına da dikkat etmelisiniz.

Amiral gemisi telefonlar eski bile olsa kendi döneminin en yüksek teknolojisi ve imkanı ile üretilmiş cihazlardır. Hal böyle olduğundan bu telefonların içinde en iyi donanımlar bulunur. Bu donanımlar yeni telefonlardan bile iyi performans verebilirler. Eğer yüksek performans istiyorsanız eski bile olsa döneminin amiral gemisi telefonlarına göz atmalısınız.

Bu telefonların kamera kalitesi çok iyidir. Elbette güncel telefonlar yazılım ile aradaki farkı kapatabiliyor olsa da ham güç anlamında eski amiral gemisi telefonlar muhteşem kalitede fotoğraf çekebilirler. Eğer fotoğraf kalitesinde ortalamanın üzerinde bir sonuç bekliyorsanız eski iyi telefonlara göz atabilirsiniz.

En İyi Akıllı Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

2024 yılında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar hangileri? Bu rehberde güçlü donanım bileşenleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran üst düzey akıllı telefon modellerini bir arada topladık.

Bu tarz telefonları elinize aldığınızda çok iyi hissedersiniz. Pahalı, lüks ve kaliteli hissettirmeleriyle bilinen bu telefonlar size genel anlamda iyi bir kullanım tecrübesi sağlar. Malzeme kalitesi çok iyi olduğu için uzun vadeli kullanımda sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Eski amiral gemisi telefonlar, bir dönem çok popüler olduğu için herkesin aklına kazınmıştır. Hal böyle olduğundan tek bir bakışta pek çok kişi telefonunuzun markasını ve modelini bilebilir. Bu da sizi pek çok ortamda iyi hissettirebilir.

eski-amiral-gemisi-telefon-mu-yeni-orta-segment-telefon-mu-2

Eski Amiral Gemisi Telefonların Dezavantajları

  • Yazılım güncellemelerinin sınırlı olması
  • Pil ömrü ile alakalı sorun yaşanabilir
  • Garanti ve destek sorunları
  • Yeterince ucuzlamamış olmaları

Son Zamanların Trendi: En İyi Katlanabilir Telefonlar - 2024
MOBİL

Son Zamanların Trendi: En İyi Katlanabilir Telefonlar - 2024

İlk ortaya çıkmaya başladığı günlerden beri teknoloji camiasının yakından izlediği katlanabilir telefonlar, kullanıcılarına ayrı bir şıklık sağladığı gibi aynı zamanda kullanım kolaylığına da imkân veriyor.

Yazılım, günümüzde artık donanımlardan bile daha önemli bir konu haline geldi. Çok iyi özelliklere sahip olan eski bir telefon alsanız bile yeni yazılım güncellemelerine erişemiyor olmak çok sinir bozucu. Bazı telefon üreticileri eski telefonlarına bile güncelleme getirebiliyor -ki bu böyle olmalı- ancak büyük çoğunluk buna uymuyor ve eski telefonlarına desteği kesiyor.

En İyi Ekrana Sahip Telefonlar - 2024
MOBİL

En İyi Ekrana Sahip Telefonlar - 2024

En iyi ekrana sahip telefonlar, ekran kalitesine önem veren kullanıcıların en fazla merak ettiği konuların başında geliyor. Günümüzde birbirinden etkileyici ekran sunan modeller bulunuyor.

Uzun süre kullanılmamış, kutuda beklemiş bir telefonun bataryası ile alakalı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeni telefonların da bataryaları epey iyi oluyor. Bu nedenle eski bir amiral gemisi telefon aldığınızda batarya ile alakalı sorun yaşayabilirsiniz. Kesin yaşayacaksınız diyemeyiz ancak her zaman böyle bir ihtimal var.

eski-amiral-gemisi-telefon-mu-yeni-orta-segment-telefon-mu-3

Yeni Orta Segment Telefonların Avantajları

  • Güncel yazılım ve teknoloji
  • Yüksek pil ömrü ve kapasitesi
  • Rekabetçi fiyat

Kesin Almalıyım Diyebileceğiniz En İyi Orta Segment Telefonlar - 2024
MOBİL

Kesin Almalıyım Diyebileceğiniz En İyi Orta Segment Telefonlar - 2024

Yakın zamanda yeni bir telefon satın almak isteyen pek çok kişi, 2024 yılında en iyi orta segment telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak ediyor.

Yeni orta segment telefonların en önemli avantajı hiç şüphesiz ki güncel yazılım ve teknolojilerle donatılmasıdır. Piyasaya yeni sürülmüş pek çok telefon güncel bir yazılıma sahiptir ve uzun bir süre daha bu durumu koruyabileceği kesindir. Bune ek olarak yeni gelen pek çok telefon yapay zeka entegrasyonu ile geliyor. Yapay zeka çağında yaşadığımızı düşünürsek bu durumdan mahrum kalmak istemeyebilirsiniz.

Cep telefonlarındaki en güzel gelişme ise hiç şüphesiz batarya kapasiteleridir. Her geçen yıl daha yüksek batarya kapasitesine sahip cihazlarla karşılaşıyoruz. Bu durum epey sevindirici. Eğer batarya konusu sizin için çok önemliyse kesinlikle güncel telefonlara yönelmelisiniz.

Yapay Zeka Özelliği Bulunan Telefon Modelleri Hangileri?
MOBİL

Yapay Zeka Özelliği Bulunan Telefon Modelleri Hangileri?

Yapay zekâ alanında yaşanan gelişmeler akıllı telefon piyasasını da olumlu yönde etkiliyor. Cihazlarda yapılan devrim niteliğindeki yeniliklerin geliştirilmesinde yapay zekâ teknolojilerinin katkısı oldukça büyük.

Pek çok kullanıcı bu tarz telefonlara fiyatı yüzünden yöneliyor. Güncel telefonlar daha sık ve kayda değer oranda indirime girebiliyor. Pek çok kampanya ile bu telefonlara sahip olmak daha avantajlı olabiliyor. Pek çok kullanıcının bütçesi amiral gemisi telefonlara yetmediği için bu cihazlar tercih sebebi oluyor.

eski-amiral-gemisi-telefon-mu-yeni-orta-segment-telefon-mu-4

Yeni Orta Segment Telefonların Dezavantajları

  • Vasat performans
  • Her şeyinin iyi olmaması
  • Daha hızlı eskimesi

Şu bir gerçek ki, orta segment telefonların orta segment olmasının bir nedeni var. O da ortalama bir performansa sahip olmaları. Ne yazık ki uygun fiyata iyi bir ürün bulmak imkansız. Bu nedenle orta segment bir telefon tercih etmek performanstan ödün vermek anlamına geliyor.

iPhone Çok Pahalı Diyenlere: iPhone Benzeri En İyi Telefonlar
MOBİL

iPhone Çok Pahalı Diyenlere: iPhone Benzeri En İyi Telefonlar

Yüksek fiyat etiketleri nedeniyle iPhone benzeri telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz. Günümüzde fiyat performans konusunda oldukça başarılı olan Android akıllı telefon modelleri bulunuyor.

Orta segment telefonlarda maalesef her şey tam istediğiniz gibi olamıyor. Kamerası iyi olanın tasarımı hoşunuza gitmeyebiliyor. Ya da yüksek bataryaya sahip bir telefonun ekranı iyi olmayabiliyor. Eğer ki orta segment bir telefon alacaksanız bir şeylerden ödün vermeniz gerekiyor diyebiliriz.

Orta segment telefonların devri amiral gemisi telefonlara göre daha erken geçiyor. Teknoloji sürekli gelişirken elinizdeki amiral gemisi telefonlar hala kullanışlı olabilirken orta segment telefonların gücü birkaç yıl içerisinde sönük kalabiliyor.

eski-amiral-gemisi-telefon-mu-yeni-orta-segment-telefon-mu-5

Sonuç

Kendi ihtiyaçlarınız, istekleriniz ve bütçeniz doğrultusunda, bu yazdıklarımızı göz önünde bulundurarak siz de Eski amiral gemisi telefon mu yoksa yeni orta segment telefon mu karar verebilirsiniz.

Yoğun oyun oynama veya profesyonel düzeyde fotoğraf/video çekimi gibi spesifik ihtiyaçlarınız varsa eski bir amiral gemisi daha uygun olabilir. Günlük kullanım ve güncel yazılım desteği önceliğinizse yeni bir orta segment telefon daha iyi bir seçenek olabilir.

Duvara Fırlatsanız Dahi Hiçbir Şey Olmayacak En Sağlam Telefon Modelleri
MOBİL

Duvara Fırlatsanız Dahi Hiçbir Şey Olmayacak En Sağlam Telefon Modelleri

Telefonu yere düşürüp paramparça olan ekranını görmek, her kullanıcının korkulu rüyalarından biri. Peki, ya hiç böyle bir endişeniz olmasın ister miydiniz? Sizin için bu yazımızda dünyanın en sağlam telefon modelleri listesi oluşturduk.

Eğer bütçeniz sınırlıysa ve en iyi fiyat/performans telefonlarına göz diktiyseniz yeni bir orta segment telefon daha mantıklı olabilir. Yeni teknolojilere erişim sizin için önemliyse bu özellikleri destekleyen yeni bir orta segment telefonu tercih etmek daha iyi olabilir.

Hangi Telefon Markası Hangi Ülkeye Ait?
MOBİL

Hangi Telefon Markası Hangi Ülkeye Ait?

Cep telefonları, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. İletişim kurmak, bilgi edinmek, eğlenmek ve daha fazlası için bu cihazları kullanıyoruz.

Eski amiral gemisi telefon mu yoksa yeni orta segment telefon mu sorusuna cevap aradığımız yazımızın sonuna geldik. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz şu an bir telefon alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz? Siz şu an eski bir amiral gemisi telefon mu kullanıyorsunuz yoksa güncel bir orta segment telefon mu? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR