Mayıs 2017'de Çıkacak Oyunlar

Bakalım Mayıs 2017'de bizleri hangi oyunlar bekliyor. İşte mayıs ayında çıkacak oyunlar:

Mayıs 2017'de Çıkacak Oyunlar

Oyuncular olarak daha yavaş aylara mayıs itibarıyla giriyoruz. Bundan sonra büyük çaplı oyunların sayısı azalırken, özellikle yaz aylarında neredeyse oyun çıkmamaya başlayacak. Yine de mayıs bizim için hala Prey gibi oyunlarla umut ışığı olmaya devam ediyor.

Bu ayın en dikkat çeken oyunu Arkane ve Bethesda'dan gelen Prey olurken, onun yanı sıra Injustice 2 ve Friday the 13th de dikkatleri çekiyor. Eğer ilk Prey oyununu oynadıysanız, seriyi tekrar başlatacak bu yeni oyuna hemen atlamanız gerekirken, büyük bütçeli oyunların yanında Mayıs 2017'de de oynayabilecğeiniz başarılı bağımsız oyunlar da bulabileceksiniz. Hazırsanız, bu ayki listemize başlayalım:

Prey - 5 Mayıs

2006 yılında çıkan ilk Prey oyunu, bizleri uzaya götürüyor ve Domasi "Tommy" Tawodi'nin macerasını anlatıyordu. İlk oyunun ardından kısa süre sonra ikinci oyunun geleceği de duyurulmuştu; ancak uzunca geliştirme sürecinin ardından Prey 2, bir türlü piyasaya sürülememişti. İkinci oyun kararından vazgeçtiğini açıklayan Bethesda, E3 2016'da yaptığı tanıtımla birlikte seriyi tekrar başlatacağını ve Tawodi'nin hikayesini tekrar göreceğimizi açıklamıştı. Sonunda o tarih geldi ve 5 Mayıs'ta oyun PC, Playstation 4 ya da Xbox One platformlarının birinde ellerinizde olacak. 

The Surge - 16 Mayıs

Deck13 Interactive tarafından geliştirilen ve Focus tarafından yayınlanan bilimkurgu temalı aksiyon-RPG oyunu The Surge, uzun süredir beklenen oyunlar arasındaydı. Yapımcıları tarafından "Rise of the Robots ve Dark Souls serisine benzer bir, üçüncü kişi bakış açılı melee dövüş oyunu" olarak tanımlanan The Surge, bizleri distopik bir evrene götürecek. 16 Mayıs tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak oyunun, iyi bir hikayesi ve oynanışı olacağı da söylenenler arasında. 

Injustice 2 - 16 Mayıs

Injustice: Gods Among Us isimli yapımla DC evrenini sevenleri kalbinden vuran NetherRealms, yeni oyunla birlikte başarısını da devam ettirmeye geliyor. Mortal Kombat'ı geliştiren ekibin ellerinden çıktığı her halinden belli olan ilk oyun, bizlere tanıdık karakterlerle iyi bir dövüş oyunu deneyimi sunuyordu. Yeni oyunla birlikte bunu bir adım daha öteye taşımaya niyetli olan NetherRealms, bu ayın en dikkat çekici oyunlarından bir tanesi ile karşımızda. 

RIME - 26 Mayıs

E3 sahnesinde gösterilen bağımsız oyunlardan bir tanesi olan RIME, geliştirilmeye başlandığında Playstation'a özel olarak duyurulmuştu. Fakat oyunun yayınlanan ilk videosunun ardından çok beğenilmesiyle fikir dğeişikliğine giden geliştirici ekip, oyunu her platforma çıkarma kararı almıştı. Eski oyunları andıran yapısı ve atmosferi ile dikkat çekmeyi başaran oyun, bu ayın dikkat çeken bağımsız yapımlarından bir tanesi. 

Friday the 13th: The Game - 26 Mayıs

İlk olarak 1980 yılında vizyona giren 13. Cuma, yayınlanan ilk filmin ardından 11 kez daha sinema izleyicisi ile buluşmuştu. Seri, televizyon dizilerinden kitaplara, çizgi romanlardan video oyunlarına her alana girmeyi başarmıştı. Jason'ı daha önce Mortal Kombat oyunlarında kontrol edebilmiş olsak da gerçek anlamda film serisinin atmosferini bizlere yaşatabilen bir 13. Cuma oyunu bugüne kadar ortaya çıkmamıştı. Fakat IIIFonic ve Gun MediaFriday the 13th: The Game isimli yapımlarıyla bizlere bu heyecanı yaşatacaklarının ilk sinyallerini de vermişlerdi.

Prey İçin Konsol Demosu Çıktı

Friday The 13th: The Game'den Yeni ve Korkunç Bir Video Geldi

Injustice 2 İçin Yeni Bir Video Yayınlandı

YORUMLAR