Son Dönemin En Tuhaf Sosyal Medya Trendleri!

Sosyal medyanın en ilginç trendleri!

trend

Güzellik trendleri genelde ikiye ayrılır: gerçekte veya internette olanlar. Şöyle ki eğer bazı akımlara her gün sosyal medyada görmenize rağmen sokakta denk gelmiyorsanız, oldu ki denk geldiğinizde de gülmemek için emme basma tulumba gibi sesler çıkarıyorsanız, internet trendinemerhaba!’ deyip geçiniz. Yok ben de yapacağım diyorsanız buyurun yazımıza.

Bunlar genelde yabancı fenomenlerin dikkat çekmek için icat ettiği, özellikle de biz Türkler gibi farklılıktan rahatsız olan toplumlarda sokakta göremeyeceğiniz, absürt şeyler. Şimdi burada yenilikçi gençlerin duyarını yemek istemem ama sevgili kardeşlerim biraz sonra görsellerini vereceğim akımları olur da uygulamak gibi bir niyetiniz olursa, sokakta göreceğiniz tepkilerden yalnızca siz sorumlusunuz. Sonra yok kahvedeki amcalar ağzıma vurdu, yok teyzeler suratıma suratıma güldü diye bana ağlanmayın.

Varan 1: Dalgalı Kaşlar

 

Detail

Claudia (@claudia__.w)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yılan gibi kıvrak, üzerinde bir sörfçü dövmesi eksik kalmışçasına dalgalı kaşlara sahip olmak ister misiniz? Kaşları bu forma sokmak için genellikle yıkanabilir yapıştırıcı kullanıldığı bilgisini istemeye istemeye veriyorum, yukarıda verdiğim uyarıları rica ediyorum unutmayınız.

Dalgalı Kaş Olur da Dudak Eksik Kalır mı?

Editörü burada gülme alır…

Çiçek desen çiçek değil, buluta benziyor desen ne gerek var? İnsan gerçekten bazen sadece hayret ediyor…

Burun Kılı

Sevgili hemcinslerim, biz senelerdir oramızı buramızı alacağız diye deli paralar saçıp canımızı yakmadık mı? Çakma burun kılı nedir Allasen? Vallaha buraya kusacağım!

Yıldırım Kaşı

 

 

When I decide to be a #weirdo ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Details @anastasiabeverlyhills dip brow "darkbrown" / gel eyeliner "jet" @morphebrushes 35b palette @fentybeauty "trophy wife" highlighter on my lid and ckeekbones @iikonn lashes "slay" (Code SHINYBEAUTIZ for 25%off at checkout ) @nyxcosmetics liquid lipstick "alien"⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ _____________________________________________ #katvond#universodamaquiagem_oficial#makyaj#nyxcosmetics#eyemakeup#dressyourface#makeupartist#makeuptutorial#abh#brian_champagne#anastasiabeverlyhills#hudabeauty#maquiagem#maryhadalittleglam#anastasiabrows#wakeupandmakeup#fentybeauty

Zakia WAHBI (@shinybeautiz)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu da Harry Potter’ın yandan çarklısı. Aynen bacım seçilmiş kişi sensin, bu emareler boşa olamaz, ‘kim olduğunu bilirsin sen’i sen avada kedavralıcaksın!

Şeritli Kaş

 

Arkadaşlar dayanamayacağım burada araya gireceğim. Kaşlarınızla alıp veremediğiniz nedir Allah aşkına? Zaten otoban şeridi gibi kalın kaşları daha yeni sindirdik, bu şeritli falan nedir yahu? 

Terse Eyeliner

 

 

Reversed I really felt like doing this again so I added some little things to it. Eyes: - @anastasiabeverlyhills @anastasiabeverlyhills_romania Modern Renaissance Burnt Orange and Cyprus Umber and Subculture Roxy and Rowdy - @eyeko Black Magic Liquid Eyeliner - @bourjoisparis Liner Pinceau - @eyeko Lash Alert Mascara - @barrymcosmetics Fine Glitter Dust 15 Brows: - @anastasiabeverlyhills #browwiz Ebony ________________________ #anastasiabeverlyhills #abhbrows #abhsubculture #abhshadows #anastasiabrows #dipbrow #undiscovered_muas #itsmylookbook #100daysofmakeupchallenge #100daysofmakeup #muafollowtrain #underratedmuas #muasfeaturing #featureyourlooks #sigmabrushes #sigmabeauty #make_upft #muasfeaturing #morphebrushes #makeupforbarbies #beautyqueens #makeupgoals #shimycatsmua #glamspire #morphebabe #beautyqueens4ever #makeupfanatic1 #universodamaquiagem_oficial #hudabeauty #flawlesssdolls

D A H L I A (@dahliacreates)'in paylaştığı bir gönderi ()

Herkes gider Mersine… Zaten çekmesi yeteri kadar zor olan kedi gözü eyeliner modelini bir de tersine sadece çok zeki (!) olanlar çekebilir! Sormadan geçemeyeceğim, hayır ne gerek var?

Pon-Pon Surat

 

Bu modelimiz de sadece en ponçiklere yakışacak! öyle klasik farklar falan hep çöpe! Artık moda pon pon gözler! 

Stres Çarkı Ojeleri

Bak bak bak! Yok ben stresimi mümkün değil atamıyor, vay efendim stres çarkını yanımdan ayırmak istemiyorum diyen sevgili okurlar, işte size muhteşem çözüm! Yap kardeşim bu tırnaktan döndür dur bütün gün.

İnternet Fenomeni Psikoloğun Foyası Meydana Çıktı!
İNTERNET

İnternet Fenomeni Psikoloğun Foyası Meydana Çıktı!

Instagram üzerinde kendisi psikolog olarak tanıtan ve binlerce takipçiye ulaşan Çağla Düvenci Sönmez isimli fenomen ismin, aslında psikolog olmadığı ortaya çıktı.

Aralarında Ayda Kutay'ın da Olduğu Sosyal Medya Çetesi Çökertildi!
SOSYAL MEDYA

Aralarında Ayda Kutay'ın da Olduğu Sosyal Medya Çetesi Çökertildi!

Ünlü sanatçıları Fishing (olta) yöntemiyle dolandıran ve sosyal medya hesaplarını ele geçiren 'Ducky Layne' çetesi çökertildi.

Sosyal Medyayı Sıkça Takip Etmek Akıl Sağlığını Bozuyor
SOSYAL MEDYA

Sosyal Medyayı Sıkça Takip Etmek Akıl Sağlığını Bozuyor

Kuzey California yangınları, Las Vegas saldırısı ve kasırgalar gibi geniş ve yıpratıcı felaketleri sosyal medya yoluyla takip edenlerin zihinsel açıdan tehlikede olabilecekleri açıklandı.

YORUMLAR