Threads Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?

Threads profil fotoğrafı büyütme işleminin nasıl yapıldığını merak eden kişiler için rehber hazırladık. Peki, Threads profil resmi nasıl büyütülür?

Threads, profil fotoğrafı büyütme işleminin uygulama üzerinden yapılabilmesine imkân tanımıyor ancak bunun için programsız bir yöntem mevcut. Bu rehberde sosyal medya hizmetindeki profil resimlerinin büyük hâlinin nasıl görüntüleneceğini açıkladık.

Çok kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya başlanan Threads isimli sosyal medya platformu profil resimleri küçük daire şeklinde yer alıyor. Eğer Threads profil resmi büyütme işleminin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız rehberimize göz atabilirsiniz.

Threads Profil Fotoğrafı Büyütme Adımları

  • Web tarayıcısını açın.
  • Kullanıcının profilini ziyaret edin.
  • Profildeki fotoğrafa mouse ile sağ tıklayın.
  • "Resmi yeni sekmede aç" seçeneğini seçin.
  • Profil fotoğrafının daha büyük hâli görüntülenecek.

Threads PP büyütme işlemi uygulama üzerinden yapılamadığı için birkaç adım uygulamanız gerekiyor. Öncelikle web tarayıcısını açmanız gerekiyor. Bilgisayarınızda yüklü olan web tarayıcısını açtıktan sonra kullanıcının profilini ziyaret edin.

Meta'nın yeni sosyal medya hizmetinde "Threads.net/@kullanıcı adı" adresiyle bir kullanıcının profilini görüntüleyebilirsiniz. Örneğin Tamindir'in profilini ziyaret etmek için web tarayıcısının URL kısmına "Threads.net/@Tamindir" yazmanız ve Enter tuşuna basmanız gerekiyor.

Söz konusu işlemi yaptığınızda web tarayıcısından kullanıcının profili açılacak. Ekranın üst kısmında konumlanan daire şeklindeki profil resminin üzerine sağ tıklayın. Bunu yaptığınızda çeşitli seçenekler ile karşılaşacaksınız. Bu seçenekler arasından "Resmi yeni sekmede aç" seçeneğini seçin.

"Resmi yeni sekmede aç" seçeneğine tıkladığınız takdirde yeni sekmede profil resminin daha büyük hâli açılacak.

Threads Profil Gizleme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Threads Profil Gizleme Nasıl Yapılır?

Threads profil gizleme işleminin yapılabilmesine imkân tanıyor. Bu rehberde sosyal medya hizmeti üzerinden paylaşılan gönderilerin yalnızca belirli kişiler tarafından görünmesini sağlayan özelliğin nasıl aktif hâle getirileceğini açıkladık.

Threads PP Nedir?

Threads PP ifadesindeki PP, profile photo kelimelerinin kısaltmasıdır. Dolayısıyla bu ifade, Threads profil fotoğrafı anlamına gelir. Sosyal medya platformunda çok sayıda hesap bulunuyor ve her hesabın profil sayfası bulunuyor. Profil sayfasında biyografi, profil resmi ve gönderiler yer alıyor.

Threads Beğeni Gizleme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Threads Beğeni Gizleme Nasıl Yapılır?

Sosyal medya platformu Threads, beğeni gizleme işleminin yapılabilmesine olanak tanıyor. Peki, bir gönderinin beğeni sayısının görünmemesini sağlamak için hangi adımları uygulamak gerekiyor? Bu rehberde pek çok kişi tarafından merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

Bu rehberde Threads profil resmi büyütme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. Rehberde yer alan adımları sırası ile uygulayarak Threads PP büyütme işlemini kolayca tamamlayabilirsiniz.

Threads APK İndir

YORUMLAR