Total Video Converter Alternatifi Ücretsiz Video Format Dönüştürücüler

Dünya genelinde oldukça popüler olan Total Video Converter yerine kullanılabilecek video format dönüştürme programları neler? Merak edilen soruyu yanıtladık.

Total Video Converter benzeri video format dönüştürme programları arayan kişiler için birbirinden başarılı programların yer aldığı bir liste hazırladık. Hazırladığımız listeye göz atabilir ve beğendiğiniz bir programı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mobil cihazlardaki kullanım oranlarının yüksekliğini düşünürsek video format dönüştürücülerin pek çok kullanıcının kullanması gereken programlar arasında olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Video dosyalarını istediğiniz her cihaza uygun formata dönüştürebilen bu programlar arasından öne çıkan ise Total Video Converter.

Görüntü Kalitesini Bozmayan En İyi Video İndirme Programları
YAZILIM

Görüntü Kalitesini Bozmayan En İyi Video İndirme Programları

En iyi video indirme programları nelerden oluşmaktadır? Hazırladığımız listede yer alan uygulamalar, sevdiğiniz videoları cihazınıza pratik bir şekilde kaydetmenize olanak tanır.

Total Video Converter hızı ve Türkçe dil desteğiyle kullanıcıların çok tercih ettiği bir yazılım. Söz konusu programın öne çıkan eksilerinden biri ücretli oluşu, diğeri ise kullanışsız bir arayüze sahip olması.

Total Video Converter'da aradığını bulamayanlar aşağıda listelediğimiz ücretsiz alternatifler arasından kendilerine uygun bir video dönüştürücüsünü mutlaka bulacaklardır. Beğendiğiniz bir programı indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Total Video Converter Benzeri Video Format Dönüştürme Programları

  • Format Factory
  • Freemake Video Converter
  • Hamster Free Video Converter
  • Any Video Converter
  • HandBrake

Yukarıda Total Video Converter alternatifi programlar bulunuyor. Listede yer alan video dönüştürücü programların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Format Factory

Format Factory sadece video değil ses ve resim formatlarını da dönüştürebiliyor. Popüler tüm formatları destekleyen programa güncellemelerle yeni çıkan formatlar da sürekli ekleniyor. Türkçe dil desteği sunan Format Factory, sahip olduğu arayüz sayesinde dönüştürme işlemlerinin çok kolay bir şekilde gerçekleştirilmesine imkân tanıyor.

Format Factory, video birleştirme ve video boyutunu küçültme işlemlerinin da yapılabilmesine olanak tanıyor. Dünya genelinde çok sayıda kişi tarafından tercih edilen program MP3, AVI, 3GP, MOV, MKV, AMR, MMF, M4A ve MP2 dahil olmak üzere çok sayıda dosya uzantısını destekliyor.

Zip, RAR, 7z formatında sıkıştırılmış dosyaları da destekleyen programda ayrıca ses dönüştürücü, kesici, birleştirici ve karıştırıcı da mevcut. Çok kullanışlı özelliklerin yer aldığı programda ekran kaydedici de bulunuyor.

Freemake Video Converter

Freemake Video Converter yeni olmasına rağmen günden güne kullanıcı sayısını artıran bir program. Türkçe dil desteği sunmayan programın renkli ve kullanışlı bir arayüzü var. Kullandığınız mobil cihaza uygun formatı bilmeseniz bile programın cihaz seçim ekranı uygun formatı bulmanızı sağlar.

Freemake Video Converter'ın ekstra araçlarıyla slide show (slayt gösterisi) hazırlayabilirsiniz. Slayt gösterisi hazırlarken arka plana müzik de ekleyebilme imkânına sahipsiniz. Oluşturduğunuz slayt gösterisini ister YouTube kanalınıza yükleyebilir isterseniz bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Çok fazla sayıda formatı destekleyen program üzerinden AVI, WMV, MP4, 3GP, DVD veya MP3 formatına dönüştürme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Dönüştürme işleminin ardından 320 x 240 pikselden 1080 piksele kadar çeşitli çözünürlük seçeneklerinden bir tanesini seçebilirsiniz.

Hamster Free Video Converter

Hamster Free Video Converter, Türkçe olarak kullanılabilen bir video dönüştürücü. Mobil cihazlara uygun formatların tamamını destekleyen programın arayüz rengi istediğiniz gibi değiştirilebiliyor. Sürükle-bırak desteği, dahili video oynatıcı ve birden fazla dosyayı aynı anda dönüştürme özellikleri de programın diğer artıları.

Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkatleri üzerinde toplayan program, bu sayede kullanıcılara çok kolay bir kullanım sunuyor. Böylelikle programı kullanırken herhangi bir zorluk yaşamazsınız ve format dönüştürme işlemini kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

Dahili video oynatıcıya sahip olan Hamster Free Video Converter'da sürükle bırak özelliği yer alıyor. Birden fazla videoyu aynı anda dönüştürebilme imkânı sunan programda ses ve video codec kalitesini değiştirme olanağı mevcut. Program AVI, MPG, WMV, MPEG ve FLV dahil olmak üzere çok sayıda formatı destekliyor.

Any Video Converter

Dönüştüreceğiniz videoların görüntü ve ses ayarlarını kolayca değiştirmenizi sağlayan Any Video Converter'ın sade arayüzü menülere kolay ulaşım sağlıyor. Yüksek çözünürlükler için kullanılan dosya formatlarını da destekleyen programda kullanıcı dostu bir arayüz mevcut.

AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, FLV, SWF, 3GP ve MP3 dahil olmak üzere pek çok formatı destekleyen program üzerinden dönüştürme işlemini çok basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Any Video Converter sayesinde ayrıca videolarınızı kırpabilir, ekran oranını değiştirebilir ve ses kalitesini belirleyebilirsiniz.

HandBrake

Çok başarılı bir arayüze sahip olan HandBrake isimli program üzerinden çok pratik ve hızlı bir şekilde video dönüştürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İngilizce dil desteğinin yer aldığı programın Windows, Linux ve Mac sürümü mevcut.

MP4, MKV, MPEG-4, H.264 dahil olmak üzere birçok formatı destekleyen hizmet, çok sayıda kişi tarafından tercih ediliyor. Programı ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

YORUMLAR