GÜNDEM

GÜNDEM

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 9,255
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Kloudpeak Networks Inc.

GÜNDEM, Android cihazlarımız üzerinde gündemi takip etmek için kullanabileceğimiz bir haber takip uygulaması.

Gündem, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz ücretsiz bir haber takip uygulaması olarak öne çıkıyor. Anlık olarak çalışan Gündem uygulaması, meydana gelen gelişmeleri vakit kaybetmeden, sıcağı sıcağına kullanıcıların mobil cihazlarına taşıyor ve haberleri sorunsuzca okuyabilmelerini sağlıyor.

Uygulamanın en fazla dikkat çeken yönleri arasında kullanıcı dostu arayüzü var. Haberleri okumayı ve flaş gelişmeleri takip etmeyi son derece kolay bir hale getiren bu arayüz tüm içerikleri düzenli bir şekilde barındırıyor.

Gündem sayesinde sadece haberlere değil, fıkra ve komik içeriklere de ulaşabiliyoruz. Bu sayede günün stresini bir an olsun atmak ve gülmek istediğimizde dahi Gündem, göz atmamız gereken tek uygulama olacak.

Bir diğer işlevsel özleliği de hem Twitter hem de Facebook desteği sunması. Bu bağlantı özelliklerini kullanarak ilgimizi çeken haberleri arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Elbette onların da paylaştığı haberlere ve içeriklere göz atma şansımız var.

Genel olarak ortaya tatmin edici bir sonuç çıkartan Gündem, tarafsız ve güncel haberlere ulaşmak isteyenlerin kullanmaktan keyif alacağı bir uygulama.