1945-ACE FIGHTER

1945-ACE FIGHTER

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 136
  • DOSYA BOYUTU 92.7 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Tamindir

1945-ACE FIGHTER klasik tarza sahip bir savaş oyunudur

1945-ACE FIGHTER eğer retro tarzdaki klasik atari oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir uçak savaşı oyunudur.

1945-ACE FIGHTER'da temel amacımız savaş uçağımıza atlayarak düşman savaş uçaklarını bizi vurmadan yok etmektir. Bize ülkemizin ordusu tarafından verilebilecek en hızlı savaş uçakları veriliyor ve bombardıman uçaklarıyla, it dalaşı yapan düşman savaş uçaklarıyla, ısı güdümlü roketler fırlatan tanklarla hayatımız pahasına mücadele etmemiz isteniyor. Her yeni görev bizim karşımıza farklı düşmanlar çıkarırken düşmanlarımız ülkemizin topraklarını işgal ederek masum insanları esir almaya çalışıyor. Ülkemizin son umudu olarak bizim görevimiz de düşman saldırılarına en kısa süre içerisinde cevap vermek.

1945-ACE FIGHTER'da uçağımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve haritada dikey olarak ilerliyoruz. Üzerimize gelen mermilerden kaçarken düşmanlarımızı vurmalı ve hayatta kalmalıyız. Oyunda ilerledikçe kullandığımız silahları güçlendirebilmekteyiz. 30 görevin yer aldığı oyunda kimi zaman yeşilliklerle kaplı toprakların üzerinde süzülürken kimi zaman çöllerin, volkanların ve karla kaplı toprakların üzerinden uçuyoruz.

1945-ACE FIGHTER klasik bir yapı ile bolca aksiyon sunuyor. Eğer savaş oyunlarını seviyorsanız 1945-ACE FIGHTER'ı kaçırmayın.