1943 Deadly Desert

1943 Deadly Desert

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 88
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici HandyGames

1943 Deadly Desert, 2. Dünya Savaşı'nın yapıldığı döneme götüren sıra tabanlı mobil strateji - savaş oyunu.

1943 Deadly Desert, İkinci Dünya Savaşı’nın olduğu döneme götüren sıra tabanlı oynanışa sahip strateji oyunu. Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkan oyunda çöl topraklarında dönemin tankları, uçakları, askerleriyle birebir veya online savaşlara katılıyor, özel görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Grafiklerin son derece güzel gözüktüğü oyunda çöl topraklarında bulunmamızın amacı 2. Dünya Savaşı’nın sürdüğü bu dönemde gücümüzü göstermek. Tarihe adını yazdıran en büyük general olabilmek için taktiksel becerilerimizi katıldığımız tehlikeli görevlerde göstermemiz gerekiyor. Oldukça büyük haritalarda tank, uçak, top, piyade, paraşütçü ve diğer özel birliklerimizden oluşan devasa ordumuzla katıldığımız çok sayıda senaryo var.

Uzun süreli çevrimiçi çok oyunculu savaşların gerçekleştiği 2. Dünya Savaşı temalı strateji oyununda alıştığımızın dışında oynanış hakim. İlerledikçe açılan haritada birliklerimizi doğrudan düşman üssüne sürüp çarpışma şansına sahip değiliz. Tank, uçak veya asker… Seçimimizi yapıp belirtilen alanlara taşıyarak hamlemizi yapıyor ve düşmanın saldırmasını bekliyoruz. Gerek hava gerekse de kara saldırılarında veya savunma yaparken tek üniteyi sınırlı bir alanda hareket ettirmemize izin verildiğinden hareketli görüntüler ortaya çıkmıyor. Ancak bunun güzel yanı da var; Savaş esnasında oyundan çıkmadan ara verme şansına sahip oluyorsunuz.