1944 Burning Bridges

1944 Burning Bridges

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 127
  • DOSYA BOYUTU 76 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici HandyGames

1944 Burning Bridges sıra tabanlı bir strateji oyunudur

1944 Burning Bridges oyunculara 2. Dünya Savaşı sırasında geçen yüksek tansiyonlu çatışmalara katılma imkanı veren bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir taktiksel savaş oyunu olan 1944 Burning Bridges tıpkı çocukken oynadığımız oyuncak askerlerle savaşıyormuşuz hissi yaratıyor. Oyunun hikayesi 2. Dünya Savaşı'nın kaderini belirleyen ve birçok filme ve oyuna konu olmuş ünlü D-Day ya da diğer adıyla Normandiya çıkarması etrafında dönüyor. Biz bu çıkartmaya müttefik güçlerini kontrol ederek dahil oluyoruz ve Nazi birliklerini ve savunma hatlarını aşmaya çalışıyoruz.

1944 Burning Bridges'de bir general olarak bize verilen sınırlı savaş aracını, askeri ve kaynağı yönetmemiz, düşman birliklerini bu sınırlı kaynakla ortadan kaldırmamız ve yol açmamız gerekiyor. Oyun boyunca tek işimiz sadece düşman birlikleriyle savaşmak değil; savaş araçlarımızın yol alabilmesi için kimi zaman köprüler gibi yapılar da inşa etmemiz gerekiyor; bu nedenle kaynak kullanımı ve hakimiyeti oyunda büyük önem taşıyor.

1944 Burning Bridges sıra tabanlı bir savaş sistemine sahip ve bize bilgisayarlarımızda oynadığımız klasik savaş oyunlarını hatırlatıyor.