Google Play Uygulamaları Bilgisayara Nasıl İndirilir?

Google Play uygulamalarını bilgisayara indirme işlemi için uygulanabilecek birçok yöntem bulunuyor. İşte Android uygulamalarıın PC'ye indirme yöntemleri!

Google Play uygulamalarını bilgisayara indirme işlemini yapabilmenize imkân tanıyan çeşitli hizmetler bulunuyor. Bu hizmetler sayesinde Android işletim sistemine sahip olan mobil uygulamaları PC üzerinden kullanabilirsiniz. Hazırladığımız yazıda söz konusu işlemin yapılabilmesini sağlayan en başarılı hizmetleri sıraladık.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilen çok fazla sayıda uygulama bulunuyor. Bazı kullanıcılar, uygulamaları mobil cihaz yerine bilgisayar üzerinden kullanmak isteyebiliyor. Peki, Android uygulamalarını PC'ye indirme işlemi nasıl yapılır?

Google Play Uygulamalarını Bilgisayara İndirme Yöntemleri

  • APK Downloader
  • BlueStacks
  • Genymotion
  • LDPlayer
  • Amazon Appstore
  • Phone Link

Yukarıda Android uygulamalarını bilgisayara indirme işlemine imkân tanıyan hizmetler bulunuyor. Listede yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz. PC üzerinden konsol oyunlarını oynamak istiyorsanız en iyi konsol emülatörleri listesini inceleyebilirsiniz.

APK Downloader

Telefonda oynayabildiğimiz herhangi bir oyunu veya uygulamayı bilgisayarımıza da indirerek kullanabiliriz. Ancak bunun için bazı şeyler yapmamız gerekiyor, çünkü ne yazık ki bunu direkt olarak sunan bir sistem henüz kullanıcılara sunulmadı.

APK dosyası şeklinde oyunları veya uygulamaları bilgisayara kurmamız için öncelikle bir adet emülatöre ihtiyacımız var. Emülatör; basit tanımıyla bilgisayarımıza telefon sistemi kurmak olarak açıklanabilir. Bunun için Evozi uygulamasını kullanabilirsiniz. Aşağıdaki linkten Evozi uygulamasını indirerek bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Sizden uygulama bağlantısı isteyecek. Bu bilgiyi Google Play sayfasından bulmanız mümkün. Google Play’e gidin ve adres çubuğunu kopyalayın. Adresi ilgili boşluğa yapıştırın. Ardından Generate Download Link’e tıklayın. Kısa bir süre beklemeniz gerekiyor.

Karşınıza gelen ekranda 'Click Here Download' butonuna tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulama, Google Play’den edinilmediği için akıllı telefonunuz uyarı verebilir. Bu ayarı yapmanız sorunu çözecektir: Ayarlar => Güvenlik yolunu takip edin.

BlueStacks

Modern arayüze sahip olan BlueStacks, dünyanın en popüler emülatörlerinden biridir. Emülatör sayesinde bilgisayarınız üzerinden Google Play Store'da yer alan uygulamalarının kullanmanın yanı sıra Android oyunlarını da oynayabilirsiniz. Aynı anda birçok uygulama veya oyun çalıştırabilme imkânına sahipsiniz.

Genymotion

En iyi Android emülatörleri arasında yer alan Genymotion'ı kullanarak bilgisayarınızda mobil uygulamaları kullanabilirsiniz. Çok kolay bir kullanıma sahip olan program, dünya çapında çok popüler durumda. Emülatör ayrıca geliştiricilere kendi uygulamalarını test etme imkânı da sunuyor.

LDPlayer

Intel ve AMD desteğine sahip olan LDPlayer, PC üzerinden mobil oyunları oynayabilmenize ve Android uygulamalarını kullanabilmenize olanak tanıyor. Başarılı bir arayüzü ile dikkat çeken emülatörde makro özelliği mevcut. Aynı anda birden fazla uygulama ve oyun çalıştırma imkânına sahipsiniz.

Amazon Appstore

Android işletim sistemine sahip olan uygulamaları bilgisayara indirebilmek için Amazon Appstore'u kullanabilirsiniz. Çok sayıda uygulama içerisinden istediğinizi indirebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde çok kolay bir kullanım imkânı sunan yazılımı kullanabilmek için Amazon hesabı gerekiyor.

Phone Link

Android uygulamalarını herhangi bir emülatör indirmeden bilgisayarda kullanabilmek için Phone Link yazılımını tercih edebilirsiniz. Yazılım devi Microsoft tarafından geliştirilen program, Android cihazınızda yüklü olan uygulamalara bilgisayar üzerinden erişebilmenize imkân tanıyor.

Hiç Bilmediğiniz 19 Android Ayarı
MOBİL

Hiç Bilmediğiniz 19 Android Ayarı

Android telefonlar sosyal medya uygulamalarında gezinme, video izleme, oyun oynama gibi eylemlerin çok ötesinde işlemler yapabilen cihazlardır.

Bu yazıda Android uygulamalarını PC'ye indirme yöntemlerini açıkladık. Rehberimizde bulunan hizmetlerden birini indirerek bilgisayarınız üzerinden mobil uygulamaları kullanabilirsiniz. Ayrıca APK dosyalarının tam olarak ne işe yaradığını merak ediyorsanız APK nedir, ne işe yarar sorularını cevapladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

APK Nasıl İndirilir? APK Nasıl Kurulur?
NASIL YAPILIR

APK Nasıl İndirilir? APK Nasıl Kurulur?

APK nasıl kurulur sorusu, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ya da tablet kullanan çok sayıda kişi tarafından soruluyor.

YORUMLAR