Battlefield 5

Battlefield 5

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 9,091
  • DOSYA BOYUTU 48.83 GB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Electronic Arts

Battlefield 5 indir, ekim ayıyla birlikte FPS oyunları arasında en çok aranan kelime olmaya aday.

Battlefield 5 ya da Battlefield V, DICE tarafından geliştirilen yeni nesil FPS oyunudur. Battlefield 5 indir! Battlefield V indir!

İlk olarak 2001 yılında oyuncularla buluşan Battlefield serisi, o günden sonra FPS oyunları arasında oldukça saygın bir yer edinmiş ve her yeni oyunuyla oyuncuları heyecanlandırmayı başarmıştı. Bir önceki oyunuyla birlikte seriyi sürpriz şekilde Birinci Dünya Savaşı yıllarına götürme kararı alan DICE, sonraki oyunun ise İkinci Dünya Savaşı’nı anlatabileceğinin sinyallerini vermişti. 23 Mayıs 2018 itibarıyla duyurulan Battlefield V ise İkinci Dünya Savaşı temasıyla resmi olarak duyurulmuştu.

Dünyanın gördüğü en büyük ve acımasız savaşlardan bir tanesi olan İkinci Dünya Savaşı, milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine ve birçok katliamın gerçekleşmesine sebep olmuştu. Türlü acılara sahne olan savaş, bugüne kadar onlarca başka oyun tarafından işlenmiş ve oyunculara yaşananlar farklı yollarla anlatılmaya çalışılmıştı. Keza Battlefield serisi içerisinde de İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan farklı oyunlar yer alıyordu.

Yeni nesil teknolojilerle birlikte İkinci Dünya Savaşı’nı konu almak için tekrar harekete geçen DICE, oyunun Norveç’te başlayacağını söyledi. Battlefield V’e giriş yapan oyuncuların, Norveç’te yaşanan çatışmalar sırasında görev alan bir kadını oynayarak oyuna başlayacakları ve hiç görülmemiş cephelere gidecekleri belirtildi. Duygu yoğunluğu oldukça fazla olan ve gerçekçilik seviyesiyle ön plana çıkan Battlefield 5’e dair detayların E3 2018 sırasında verileceği belirtilirken, oyunun sistem gereksinimleri ise şöyle açıklandı.

Battlefield 5 Sistem Gereksinimleri

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
Processor (AMD): AMD FX-6350
Processor (Intel): Core i5 6600K
Memory: 8GB RAM
Graphics card (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB
DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
Hard-drive space: 50GB