First Blood: Er Meydanı ile Çatışmaya Doyacaksınız

Türkiye'nin ilk web tabanlı online FPS oyunu First Blood: Er Meydanı yayınlandı.

First Blood: Er Meydanı ile Çatışmaya Doyacaksınız

Türkiye'nin ilk tarayıcı tabanlı online FPS oyunu First Blood: Er Meydanı, uzun süren test aşamalarından sonra kapılarını tüm oyunculara araladı! Hiçbir kurulum gerektirmeden, web tabanlı olarak ulaşabileceğiniz First Blood: Er Meydanı ile savaşın kuralları yeniden yazılacak.

Oasis Games tarafından ülkemize Türkçe dil desteğiyle giriş yapan First Blood, çıkışıyla beraber yakında tüm oyunculara sürpriz etkinlikler ve turnuvalar sunmaya hazırlanıyor. Oyuncuların alışık olduğu türde oynanışı, haritaları ve silah setleriyle beraber First Blood hiç zaman kaybetmeden oyuncu kitlesini oluşturacak gibi görünüyor.

Counter-Strike gibi oyunlardan aşina olduğumuz çatışma modları ile arkadaşlarınızla birlikte doyasıya eğlenebileceğiniz oyunun oldukça basit bir arayüzü var. Web tabanlı olmasına rağmen tatmin edici grafikleri ve farklı modlarıyla ister ekip halinde ölüm maçı kurun, isterseniz oyunun kurallarını kendinizi belirleyip sadece bıçaklarla avlanın. Özellikle kişisel oyun türü kurabilme imkanı, arkadaşlarınızla birlikte oynadığınız zaman çok eğlenceli olacağa benziyor.

Oyun hakkında güncellemeleri ve etkinlik duyurularını kaçırmamak için oyunun resmi Facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

First Blood: Er Meydanı'na giriş yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Dilerseniz oyunu Facebook hesabınız ile bu bağlantı aracılığıyla direkt olarak oynama şansına da sahipsiniz.

YORUMLAR