Huawei'nin 1 Akıllı Telefonu Kaç Saniyede Ürettiği Açıklandı: Etkileyici

Huawei'nin 1 akıllı telefonu kaç saniye içerisinde ürettiği belli oldu. Süreyi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız. Ayrıntılar haberimizde.

huawei-mate-40-tanitildi-ozellikleri-ve-fiyati

Huawei 1 akıllı telefonu ne kadar sürede üretiyor? Akıllı telefon üreticisi Huawei'nin 1 akıllı telefonu ne kadar sürede ürettiği ile ilgili açıklama geldi.

Huawei 1 Akıllı Telefonu Kaç Saniyede Üretiyor?

Çin'deki Changsha Siber Güvenlik ve Akıllı Üretim Konferansı'nda, Huawei Başkan Yardımcısı ve Huawei Çin Bulut ve Bilgi İşlem Başkanı Shi Yaohong, Huawei'nin akıllı telefon üretim süresini dakikalardan saniyelere düşürdüğünü söyledi.

2015 yılında Huawei'nin her üretim hattının yeni bir akıllı telefon üretmesinin 10 dakika sürdüğünü belirten Yaohong, 2020'de Huawei'nin üretim hatlarında yeni bir akıllı telefon üretmenin yalnızca 27 saniye sürdüğü bilgisini verdi.

Huawei sadece 27 saniyede 1 akıllı telefon üretiyor. Bu rakam oldukça etkileyici. Sizler Huawei'nin 1 akıllı telefonu 27 saniyede üretiyor olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Huawei, Honor'u Neden Sattığını Açıkladı: En Büyük Rakibimiz Olsunlar
TEKNOLOJİ

Huawei, Honor'u Neden Sattığını Açıkladı: En Büyük Rakibimiz Olsunlar

Huawei, Honor'u neden sattı? Huawei CEO ve kurucu ismi olan Ren Zhengfei yaptığı açıklamada, Honor'un en büyük rakipleri olmasını istiyor.

Huawei Mate 40 Pro Türkiye Fiyatı Açıklandı

Huawei Mate 40 Pro, 13.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ile tüketicilere sunuluyor. Teslimattan sonra siparişlerim sekmesinden "İnceleme Yaz" seçeneğine tıklayarak yorum bırakan tüketiciler, Huawei Band Pro'yu 1 TL karşılığı alabileceği kupon kodu da kazanıyorlar.

Mate 40 Pro güçlü özellikleri ve eşsiz tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 6.76 OLED ekrana sahip olan cihaz  1.344 x 2.772 piksel çözünürlüğe sahip. Cihaz IP68 toza ve suya dayanıklılık, hem sanal hem de fiziksel ses kontrolü seçenekleri ve yanlış dokunmayı önleyen gelişmiş algoritmaları da sunuyor. Cihazın tüm özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Huawei Mate 40 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu
MOBİL

Huawei Mate 40 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen etkinlikte tanıtılan Huawei Mate 40 Pro modeli ülkemize geldi. Huawei Mate 40 Pro Türkiye fiyatı merak ediliyor.

YORUMLAR