Huawei Garanti Süresini Uzattı!

Huawei garanti süresini uzatma kararı aldı. Hangi cihazların garantisi uzatıldı? Konu hakkında ayrıntılar haberimizde.

huawei-masaustu-bilgisayar-tanitim-tarihi

Huawei garanti süresini uzattığını açıkladı. Hangi cihazların süresi uzatıldı? Garanti süresi ne kadar uzatıldı? Konu hakkındaki detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor. İşte Huawei tarafından garanti süresi hakkında yapılan açıklama.

Huawei Garanti Süresi Ne Kadar Uzatıldı?

Huawei tarafından yapılan açıklamada garanti ile ilgili şu cümlelere yer verildi:

Orijinal garantisi 28 Kasım 2020 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında sona erecek olan telefon, bilgisayar, tablet, giyilebilir ve ses cihazları dahil olmak üzere HUAWEI Telekomünikasyon Dış. Tic. Ltd. ithalatı ürünler için geçerli garanti 1 Mart 2021'e* kadar uzaltılacaktır.

Sizlere daha etkin hizmet verebilmek için tüm HUAWEI cihaz kullanıcıları için cihaz garantisi uzatılmıştır.

Yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere orijinal garantisi 28 Kasım 2020 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında sona erecek olan tüm Huawei cihazlarının garantisi 3 ay daha uzatıldı. Huawei tarafından alınan bu kararın oldukça iyi olduğun söylemeden geçmemeliyiz. Şirket koronavirüs pandemisine rağmen kullanıcılarına kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Sizler Huawei'nin aldığı garanti uzatma kararı hakkkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Huawei Mate 40 Pro Türkiye'de!

Huawei Mate 40 Pro, 13.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ile tüketicilere sunuluyor. Teslimattan sonra siparişlerim sekmesinden "İnceleme Yaz" seçeneğine tıklayarak yorum bırakan tüketiciler, Huawei Band Pro'yu 1 TL karşılığı alabileceği kupon kodu da kazanıyorlar.

Huawei Mate 40 Pro ve Diğer Huawei Ürünleri Hakkında Bilgi Almak için Bu Adrese Tıklayabilirsiniz.

Cihazın özellikleri hakkında bilgi almak için aşağıda yer alan bağlantıya tklayabilirsiniz.

Huawei Mate 40 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu
MOBİL

Huawei Mate 40 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen etkinlikte tanıtılan Huawei Mate 40 Pro modeli ülkemize geldi. Huawei Mate 40 Pro Türkiye fiyatı merak ediliyor.

YORUMLAR