Nexus 4 Yok Satıyor

Yakın zamanda çıkışını gerçekleştiren yeni Nexus akıllı telefon modeli Nexus 4’ün yok sattığı açıklandı. LG tarafından yapılan açıklamaya göre Nexus 4 için inanılmaz bir talebin olduğu ve bu talebe karşı olan çalışmaların var güçleriyle devam ettiğini açı

Nexus 4 Yok Satıyor

Yakın zamanda çıkışını gerçekleştiren yeni Nexus akıllı telefon modeli Nexus 4’ün yok sattığı açıklandı. LG tarafından yapılan açıklamaya göre Nexus 4 için inanılmaz bir talebin olduğu ve bu talebe karşı olan çalışmaların var güçleriyle devam ettiğini açıkladı. Google ve LG tarafından ortak olarak geliştirilen Nexus 4 gerek tasarımı gerekse teknik özellikleri ile göz kamaştırıyor.

Nexus 4’ün bu kadar çok ilgi görmesinin altındaki en önemli neden ise hiç şüphesiz uygun fiyatı oluyor. Nexus 4 sahip olduğu üstün donanım özelliklerine karşın sahip olduğu uygun fiyatı, akıllı telefon sahibi olmak isteyen kullanıcılar için tercih edilen ilk alternatif oluyor.

Nexus ailesinin LG tarafından üretilen ilk modeli olan Nexus 4 ne yazık ki her ülkede uygun fiyata satılmıyor. Sadece Google Play Mağazası üzerinden cihaz satışı yapılan ülkelerde uygun fiyat etiketi ile satışa sunulan Nexus 4 diğer ülkelerde cep yakıyor. LG’nin satışını gerçekleştirdiği ülkelerde Nexus 4 sahibi olmak isteyenler bir kez daha düşünse de, cihazın satışlarının çok iyi gittiği bir gerçek.

Çok yakında Turkcell ile ülkemizde de satışa sunulması beklenen LG Nexus 4’ün ülkemizde nasıl bir ilgi göreceği ise merak ediliyor.

YORUMLAR