Şubat 2021 En Çok Kazanan Uygulamalar Belli Oldu

Şubat 2021 en çok kazanan uygulamalar paylaşıldı. Peki, geçtiğimiz ay en fazla hasılat elde eden mobil uygulamalar neler? İşte Sensor Tower'ın paylaştığı liste!

Şubat 2021 en çok kazanan uygulamalar açıklandı. Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora baktığımızda popüler sosyal medya platformu TikTok’un yine büyük bir başarıya imza attığını görüyoruz. Geçtiğimiz ay en çok hasılat elde eden uygulamalara ilişkin tüm ayrıntılar haberimizde.

Şubat 2021 En Çok Kazanan Uygulamalar Neler?

Sensor Tower, 2021 yılının şubat ayında en çok hasılat elde eden uygulamaların yer aldığı bir rapor yayımladı. Rapor hazırlanırken 1 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılan uygulama harcamaları göz önünde bulunduruldu. Yayımlanan listenin ilk sırasında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya uygulaması TikTok yer aldı.

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal meda platformu TikTok, şubat ayında 110 milyon dolar gelir elde etti. 110 milyon doların yüzde 79'u Çin'den, yüzde 8'i Amerika Birleşik Devletleri'nden, yüzde 3'ü ise Türkiye'den elde edildi.

Paylaşılan listenin ikinci sırasında popüler video paylaşım platformu YouTube yer aldı. Video paylaşım platformu, geçtiğimiz ay yaklaşık 82 milyon dolar gelir elde etti. Dünya genelinde en çok kazanan ikinci uygulama olmayı başaran platform, kazanç konusunda geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 23'lük bir artış yaşadı. 82 milyon doların % 51'i Amerika Birleşik Devletleri'nden, %12'si ise Japonya'dan elde edildi.

Sensor Tower tarafından yayımlanan listenin üçüncü sırasında Tinder yer alırken dördüncü sırasında ise Piccoma konumlandı. Listenin tamamı şu şekilde:

  1. TikTok
  2. YouTube
  3. Tinder
  4. Piccoma
  5. Tencent Video
  6. Disney+
  7. iQIYI
  8. Google One
  9. Twitch
  10. BIGO LIVE

Şubat 2021 App Store’un En Çok Kazanan Uygulamaları

  1. TikTok
  2. YouTube
  3. Tencent Video
  4. Tinder
  5. iQIYI
  6. Disney+
  7. Piccoma
  8. Netflix
  9. Youku
  10. BIGO LIVE

Şubat 2021 Google Play’in En Çok Kazanan Uygulamaları

  1. Piccoma
  2. Google One
  3. Disney+
  4. Twitch
  5. LINE Manga
  6. BIGO LIVE
  7. LINE
  8. Tinder
  9. Pandora
  10. TikTok

Apple, Alternatif App Store Ödeme Seçeneklerine İzin mi Verecek?
MOBİL

Apple, Alternatif App Store Ödeme Seçeneklerine İzin mi Verecek?

Arizona Temsilciler Meclisi, Apple'ın alternatif App Store ödeme seçenekleri eklenmesine izin vermesini gerektirebilecek bir tasarı hazırladı.

YORUMLAR